526

Odp: Konkursy

Aby stać się właścicielem jednego z poniższym scyzoryków, należy do 31 stycznia 2010 zamieścić w portalu [b]Żeglarze.net[/b], w dziale Pytania i odpowiedzi, odpowiedź na pytanie W jaki sposób odkręcić zardzewiałą szeklę, gdy nie mamy pod ręką szeklownika? (min. 150 znaków).

Wśród autorów 5 najlepszych tekstów zostaną rozlosowane następujące scyzoryki marki Victorinox:

1. Victorinox Skipper,
   2. Victorinox Helmsman,
   3. Victorinox Fisherman,
   4. Victorinox Nomad,
   5. Victorinox Hercules,

527

Organizatorem konkursu jest serwis [b]irvingtea.pl[/b].
Należy wykonać kompozycję graficzną zdjęcia swojej osoby zaaranżowanego w sposób nawiązujący do jednego z 6 smaków herbat Irving.

Nagrody:
- nagrody główne I-go stopnia – uczestnictwo w sesji zdjęciowej dwutygodnika Viva!,
- nagrody dodatkowe przyznawane autorom zaproszonym na casting - ekskluzywna skrzynka na herbaty Irving oraz kolacja i zakwaterowanie w Warszawie

528

Zaproś znajomych do zapisania się na nasz newsletter i wygraj kosmetyki Clarena!

Zapraszamy do udziału w naszej zabawie. Nasza poprzednia zabawa cieszyła się Państwa zainteresowaniem, dlatego postanowiliśmy ją przedłużyć na nowych zasadach.
Zaproś znajomych do zapisania się na nasz newsletter i wygraj kosmetyki firmy Clarena.
[img]//businesscoachingmag.pl/system/paragraph/texts/photos/8015/medium/orange_peeling-orange_sorbet.jpg?1263895728[/img]
[url]http://businesscoachingmag.pl/aktualnosci[/url]

529

Organizatorem konkursu jest serwis otwarte.eu.
Co trzeba zrobić, żeby wygrać? To proste! Anioły są wszędzie, tylko trzeba umieć je dostrzec lub usłyszeć... Czekamy na Wasze historie. Może anioł, którego spotkaliście był piękny, może anielsko dobry, może tajemniczy, intrygujący, pociągający, mroczny lub niebezpieczny...? Może był to ktoś, kto sprawił, że czuliście się jak w Niebie... Korzystając z formularza zamieszczonego poniżej prześlijcie nam zdjęcie anioła wraz z krótkim opisem pt. "Moje spotkanie z aniołem".

Nagrody:
- dziesięć egzemplarzy "Szeptem" z autografem Becki Fitzpatrick!
[url]http://www.otwarte.eu/index.php/news/show/127[/url]

530

Organizatorem konkursu jest serwis familie.pl.
Pierwsze miesiące po porodzie są cudowne ale zdarzają się także momenty trudne... Jak się do nich przygotowujecie lub przygotowywalicie? Co robicie lub robiliście, żeby być jak najlepszymi świeżo upieczonymi rodzicami?

Zapraszam do dzielenia się z nami Waszymi doświadczeniami i przemyśleniami w tym względzie - napisania na Familie.pl artykułu na temat:

"Moje przygotowania do macierzyństwa/ojcostwa"

i przesłania do nas na adres [email protected] linka do Waszego artykułu. Na zgłoszenia czekamy do 20 lutego 2010 roku (do północy).

Nagrody:
23 lutego wybierzemy dwa najciekawsze i cieszące się największym zainteresowaniem artykuły i ich autorzy otrzymają książki "Baby Blues, to będzie trudniejsze niż myśleliśmy".
[img]//www.familie.pl/profil/ula/gallery/phpgltytq.jpg[/img]

531

Organizatorem konkursu serwis Aktywni.pl oraz Aktywnie.Locatelo.com.
Należy udzielić odpowiedzi na jedno pytanie.
[b]Uwaga: wymagany login![/b]

Nagrody:
- urządzenie treningowe Garmin Forerunner 60
- 3x ładowarka RS 700
- 3x stacja meteo marki Lacrosse Technology
- Dodatkowo wszyscy, którzy zalogują się otrzymają darmową aplikację na telefon z możliwością testowania jej przez tydzień.

532

czy któraś z was coś wygrała ostatnio z tych konkursów? Jakoś ja mam pustki

533

ja też sad nic nie wygrałam, nigdzie sad

534

może jeszcze wszystko przed nami?

535

pewnie, trzeba być optymistą tongue

536

ja ostatnio na kobieta.pl i już dostałam kosmetyki kilka dni temu! a jeśli chodzi o bożononarodzeniowy konkurs z w-spodnicy.pl wciąż czekam... i to tyle smile

537

z kobiety i ja dostałam Saponarię smile (zapomniałam)

538

ja na kobiecie już dawno wygrałam parę razy , a teraz jakoś nic, ale chyba to  moja gorsza passa!

539

bo teraz NIC nie ma ciekawego, ostatnie jeszcze z ubiegłego roku sad

540

[quote=justyna]ja ostatnio na kobieta.pl i już dostałam kosmetyki kilka dni temu! a jeśli chodzi o bożononarodzeniowy konkurs z w-spodnicy.pl wciąż czekam... i to tyle smile[/quote]

Pewnie dostaniesz po miesiącu....powodzenia w styczniu!

541

[quote=pinkmause]bo teraz NIC nie ma ciekawego, ostatnie jeszcze z ubiegłego roku sad[/quote]
no właśnie teraz nie ma fajnych konkursow na kobiecie.pl

542

[quote=emilia_s292][quote=justyna]ja ostatnio na kobieta.pl i już dostałam kosmetyki kilka dni temu! a jeśli chodzi o bożononarodzeniowy konkurs z w-spodnicy.pl wciąż czekam... i to tyle smile[/quote]
Pewnie dostaniesz po miesiącu....powodzenia w styczniu![/quote]
tak długo się czeka? no cóż wink
Tobie też powodzenia! smile smile

543

Ja pierwszy raz na książkę czekałam ponad dwa tygodnie a na kosmetyki za trzecie miejsce ponad miesiąc...

544

to można nawet zapomnieć trochę o nagrodzie!

545

Nie tyle zapomniec co się zdenerwować że oni zapomnieli albo coś na poczcie pochrzanili!

546

o tak, Poczta umie komplikować życie big_smile

547

a u nas teraz nawet skrzynki na klatce zdjęte bo remont, listonoszka woła wszystkich na dół lub zostawia po sąsiadach cudze listy

548

dobrze, że u sąsiadów, a nie jak u mnie bywa - na parapecie, zawieje wiatr i wszystko w śniegu tongue

549

Bardzo fajny pomysł z zamieszczaniem w tym miejscu linków do rożnych konkursów.
Trzeba grać, i próbować coś wygrywać, bo kto nic nie robi ew tym kierunku, to nigdy nic nie wygra.

550

[quote=emilia_s292]Nie tyle zapomniec co się zdenerwować że oni zapomnieli albo coś na poczcie pochrzanili![/quote]
a potem mieć niespodziankę wink
jak ja ostatnio z Ziaji "o, jak miło już zapomniałam o tej nagrodzie" big_smile