551

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

ja dumam nad prezentami dla Babć i Dziadka sad

552

Babcia kawusie dostanie, dziadek czekoladki - i oboje ciacho wlasnej ( mojej ) roboty smile

553

ja zastanawiam sie nad bukietem tulipanów i zestawem kosmetykow  ale nie wiem czy w taki mróz kwiaty przetrzymają?

554

A ja nie mam ani babci ani dziadka.....ale jedni dziadkowie mojej córci (daleko mieszkają) dostaną kartki a babcia ta co jest "na miejscu" dostanie czekoladki z likierem bo lubi...

555

To tylko ja jeszcze się zastanawiam... zawsze mam problem, największy z dziadkiem tongue

556

Ech, nijaki, nrwy przechodzą i chyba jest coraz lepiej, ale tak nijako jest....

557

a ja zrobiłam ciasto dla Babci na dzień Babci smile
mam też kalendarz (taki jak chciała), a dziadkowi kupiłam audiobooka, bo kocha książki, a niestety od kilku miesięcy jaskra mu dokucza sad

558

mojemy Tacie (dziadkowi) strasznie trudno coś kupić, a tytoń do fajeczki to oklepany prezent, już do znudzenia...

559

chyba paskudny - zapowaida się, że chyba spodnie od dresu zgubiłam yikes

560

[quote=malenka84]chyba paskudny - zapowaida się, że chyba spodnie od dresu zgubiłam yikes[/quote]
dobrze, że się chociaż zapowiedziały, że się zgubią wink

ja się własnie lekko wstawiłam kieliszkiem wina big_smile

561

jak na jeden dzień mam dość sprzątania - rano weradna, wieczorem kuchnia, a od jutra pewnie to samo sad

562

[quote=justyna][quote=malenka84]chyba paskudny - zapowaida się, że chyba spodnie od dresu zgubiłam yikes[/quote]
dobrze, że się chociaż zapowiedziały, że się zgubią wink

ja się własnie lekko wstawiłam kieliszkiem wina big_smile[/quote]

znalazły się big_smile
i chwała big_smile

chociaz z drugiej strony weszłam na allegro i juz mam w palanch ostre zakupy - ostre dla mojej wypłaty sad

563

Wcale się nie czuję, jestem zmęczona i śpiąca a przede mną masa pracy i korki wieczorem - brrrr (chyba będę dziś tłumaczyć, że zbyt długa praca po nocach to jest zły pomysł tongue)

564

Ja krótko spałam, ale w sumie się wyspałam. Tylko humor taki, sobie może być.

565

ja mam humor dobry , bo młodsza pociecha ma na 1 półrocze piękną średnią bo 5,5 a także ma 6 z niemieckiego , który nie wlicza sie w średnią, to powód do wspaniałego nastroju!

566

gratuluję zdolnych córek, jest się z czego cieszyć smile

567

Równiez gratuluję. Moja w I kl. ma same 5 i 6.

568

Im dalej tym dzieciom trudniej, teraz to dzieciaki nawet na zabawę nie mają czasu!

569

Ja mam dobry nastrój bo w ręku trzymam mój Samsung Avila odzyskany!!! Straciłam kartę pamięci i kontakty ale zyskałam kilka utworów mp3...poza tym to jest mocno porysowany.....ale jest!

570

to bardzo fajnie że masz wreszcie swój telefon szkoda że ludzie sie tak zachowują , nie rozumiem takiego zachowania, ja nie mogła bym po nocach chyba spać jakbym wyrządziła taką krzywde komuś, sumienia ten człowiek nie ma?

571

widocznie nie ma....a teraz będzie jeszcze dziwniejsza sytuacja bo moja siostra będzie robiła osiemnastkę i zaprosi tę dziewczynę a ona na pewno przyjdzie z tym chłopakiem.....mam nadzieję że bedzie miał na tyle rozsądku żeby się tam nie pokazać....bo nie ręczę za siebie i za mojego męża...

572

Malenka chwal się co kupujesz!!! smile
ja ciuchów już dawno nie kupowałam....

573

dres za 400 zł tongue i bluzo/kurtke za 250 zł
muahahah
kurde boli, mocno ;D i chyba nie kupie, bo po prostu mnie nie stać by wydawać tyle kasy...

574

Skończyłam pracę, mogę iść spać, NARESZCIE!!!

575

Malenka szalejesz smile
ja się uwijam, bo mam jeszcze coś dokończyć i na 11.00 na angielski smile