Odp: jaki nastrój macie dziś...?
ja dumam nad prezentami dla Babć i Dziadka
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja dumam nad prezentami dla Babć i Dziadka
Babcia kawusie dostanie, dziadek czekoladki - i oboje ciacho wlasnej ( mojej ) roboty
ja zastanawiam sie nad bukietem tulipanów i zestawem kosmetykow ale nie wiem czy w taki mróz kwiaty przetrzymają?
A ja nie mam ani babci ani dziadka.....ale jedni dziadkowie mojej córci (daleko mieszkają) dostaną kartki a babcia ta co jest "na miejscu" dostanie czekoladki z likierem bo lubi...
To tylko ja jeszcze się zastanawiam... zawsze mam problem, największy z dziadkiem
Ech, nijaki, nrwy przechodzą i chyba jest coraz lepiej, ale tak nijako jest....
a ja zrobiłam ciasto dla Babci na dzień Babci
mam też kalendarz (taki jak chciała), a dziadkowi kupiłam audiobooka, bo kocha książki, a niestety od kilku miesięcy jaskra mu dokucza
mojemy Tacie (dziadkowi) strasznie trudno coś kupić, a tytoń do fajeczki to oklepany prezent, już do znudzenia...
chyba paskudny - zapowaida się, że chyba spodnie od dresu zgubiłam
[quote=malenka84]chyba paskudny - zapowaida się, że chyba spodnie od dresu zgubiłam [/quote]
dobrze, że się chociaż zapowiedziały, że się zgubią
ja się własnie lekko wstawiłam kieliszkiem wina
jak na jeden dzień mam dość sprzątania - rano weradna, wieczorem kuchnia, a od jutra pewnie to samo
[quote=justyna][quote=malenka84]chyba paskudny - zapowaida się, że chyba spodnie od dresu zgubiłam [/quote]
dobrze, że się chociaż zapowiedziały, że się zgubią
ja się własnie lekko wstawiłam kieliszkiem wina [/quote]
znalazły się
i chwała
chociaz z drugiej strony weszłam na allegro i juz mam w palanch ostre zakupy - ostre dla mojej wypłaty
Wcale się nie czuję, jestem zmęczona i śpiąca a przede mną masa pracy i korki wieczorem - brrrr (chyba będę dziś tłumaczyć, że zbyt długa praca po nocach to jest zły pomysł )
Ja krótko spałam, ale w sumie się wyspałam. Tylko humor taki, sobie może być.
ja mam humor dobry , bo młodsza pociecha ma na 1 półrocze piękną średnią bo 5,5 a także ma 6 z niemieckiego , który nie wlicza sie w średnią, to powód do wspaniałego nastroju!
gratuluję zdolnych córek, jest się z czego cieszyć
Równiez gratuluję. Moja w I kl. ma same 5 i 6.
Im dalej tym dzieciom trudniej, teraz to dzieciaki nawet na zabawę nie mają czasu!
Ja mam dobry nastrój bo w ręku trzymam mój Samsung Avila odzyskany!!! Straciłam kartę pamięci i kontakty ale zyskałam kilka utworów mp3...poza tym to jest mocno porysowany.....ale jest!
to bardzo fajnie że masz wreszcie swój telefon szkoda że ludzie sie tak zachowują , nie rozumiem takiego zachowania, ja nie mogła bym po nocach chyba spać jakbym wyrządziła taką krzywde komuś, sumienia ten człowiek nie ma?
widocznie nie ma....a teraz będzie jeszcze dziwniejsza sytuacja bo moja siostra będzie robiła osiemnastkę i zaprosi tę dziewczynę a ona na pewno przyjdzie z tym chłopakiem.....mam nadzieję że bedzie miał na tyle rozsądku żeby się tam nie pokazać....bo nie ręczę za siebie i za mojego męża...
Malenka chwal się co kupujesz!!!
ja ciuchów już dawno nie kupowałam....
dres za 400 zł i bluzo/kurtke za 250 zł
muahahah
kurde boli, mocno ;D i chyba nie kupie, bo po prostu mnie nie stać by wydawać tyle kasy...
Skończyłam pracę, mogę iść spać, NARESZCIE!!!
Malenka szalejesz
ja się uwijam, bo mam jeszcze coś dokończyć i na 11.00 na angielski
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź