526

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

więc wszyscy są zadowoleni
na razie nic nie wygrałam nigdzie i też na nic nie czekam sad

527

nudzę się.....

528

dzisiaj był ładny słoneczny dzień smile słoneczko zawsze dodaje mi sił i dzień staje się radosny tongue

529

Ja kończę dzień z dobrym humorem....a jutro zapowiada się nudna niedziela..

530

dalej świeci słoneczko - jest tak ślicznie, że aż chce się żyć smile
planów nie mam, chłopcy pojechali na narty, a ja siedzę twarzą do okna i łapię ciepło...

531

A ja nigdy w życiu nie byłam na nartach...owszem miałam i nawet jeżdziłam po drogach na wiosce ale to takie było nieprofesjonalne.... a chciałabym tak sobie pojeżdzić....u mnie zachmurzone i pada śnieg...

532

a my po zupie i zabieramy się do robienia II smile
schaboszczak, ziemniaki i kapusta kiszona

533

My tez mielismy schabowe smile

534

a ja zjadłam sałatkę ziemniaczaną - chłopaki jeszcze nie wrócili smile

535

dobry jak narazie..

536

Dobry ....

537

ja siedzę u rodziców i próbuję pokonać ból brzucha
a na 18.00 jeszcze do pracy na godzinę hmm

538

Ja o 17 idę z małą na stację po siostrę bo przyjeżdża do nas...cieszę się bo trochę czasu spędzimy razem ...

539

super, ja wczoraj plotkowałam z siostrą smile

540

moja ma dopiero 18 lat także nasze plotki to w sumie skupiają się na jej szkole....ale może mi pomoże w przygotowaniach na imieniny męża bo on akurat cały tydzien pracuje od 14 do 22

541

ja z siostrą to ostatnio tylko przez telefon plotkuję, ale dobre i to tongue

542

ja z siostrą od kilku lat mam dobry "plotkarski" kontakt, wczesniej bywało różnie, bo różnica tylko 2 lata (ona starsza) także nakłóciłyśmy się trochę w życiu wink

543

Hejka
Kope lat smile Ja sie musze wyzalic - ten rok dopiero co sie rozpoczal a juz moglby sie zakonczyc.
Pomijajac ekscesy z tesciowa do ktorych powoli sie przyzwyczajam ( o ile do glupoty ludzkiej mozna sie przyzwyczaic ) to cala reszta i tak idzie jak po gruzie. Dzis 2 raz zalalo nam mieszkanie (dodam ze  w ciagu tygodnia ). Sasiadka z dolu zrobila mam dzis o 4 nad ranem awanture ze ja zalewamy a jak maz poprosil ja by byla ciszej bo dziecko spi( larmo na caly blok ) to zaczela sie fukac i policja straszyc ... z rana poleciala na ADM naskarzyc ze ja zalewamy, gosciu przyszedl, popatrzyl i powiedzial ze chyba ja straszy smile Co nie zmienia faktu ze zepsula nam dzien nieziemsko . Wiec jak widac styczen moge juz zaliczyc do kiepskich sad

544

[quote=justyna]ja z siostrą od kilku lat mam dobry "plotkarski" kontakt, wczesniej bywało różnie, bo różnica tylko 2 lata (ona starsza) także nakłóciłyśmy się trochę w życiu wink[/quote]

Dawniej to i ja z siostrą żyłam jak pies z kotem pod jednym dachem, a dzisiaj możemy spokojnie nazywać się przyjaciółkami; nie ma to jak dorosłość tongue

545

Miedzy mna a siostra sa 4 lata roznicy - kiedys bylo ciezko - dzis spoko smile
Za to moj maz ma braci mlodszych o 9 lat - dla mnie to przepasc.

546

oj, przykro z powodu zalania... daj spokój trzymaj się jakoś!
a co do różnicy wieku - mam brata młodszego o 7 lat i kontakt mamy naprawdę dobry!!

547

ja mam brata młodszego o lat (bagatela) 16 i rozumiemy się idealnie tongue nawet potrafimy ze sobą plotkować i się zwierzać tongue

548

Co do zalania - obawiam sie ze to nie ostatnie tej zimy sad
A co do roznicy wieku - maz ma 31 lat a jego bracia 22 - ten pierwszy ma rodzine, prace obowiazki a tamci to jeszcze dzieciaki an garnuszku mamusi - no moze procz tego jednego ktory sie hajtnal po 4 miesiacach znajomosci z laska starsza od siebie o 6 lat, rozwodka z 8 letnim dzieckiem no i kolejne teraz w drodze . I gdzi etu mowic o doroslosci i odpowiedzialnosci?

549

malują mi klatkę schodową wiec pies nie może sobie znaleźć miejsca! Hałas i smród!

550

A ja robię listę zakupów na imieniny w sobotę...chyba zacznę robić już w piątek a jutro to na zakupy...