501

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

a no właśnie... może zakwas i śmietana.... muszę spróbować smile

502

spróbuj....na pewno będzie smaczny...

503

dzięki smile

504

ok big_smile

505

muszę iść na zakupy, a tak mi się strasznie i wcale nie chce...

506

ufff jestem, ale dzień... praca, zakupy, obiadek i nawet tiramisu zrobiłam na jutro na deser :]

507

Ja niedługo znowu mam imprezę i szykowanie....myslałam o jakiś sałatkach...to chyba najszybciej znika z talerzy... a z ciast to zrobię tradycjnie ptasie mleczko kolorowe..poza tym to po południu jedziemy na zakupy a jutro pozbywamy się łóżeczka....już jest płacz....bedzie pewnie jeszcze gorzej....

508

okropny, wywinęłam niezłego koziołka na chodniku i cały tyłek mam posiniaczony sad

509

oooooooo współczuję....u mnie na chodniku czarno...

510

dalej mnie wszystko boli, tak że nieciekawie się czuję

511

współczuje też kiedyś tak miałam to bardzo bolesne miejsce, trzymaj sie!

512

trzymaj się, ja dwa dni temu "złapałam zająca" idąc do tramwaju, na całe szczęście obyło się bez dziury w spodniach wink
biało... dziś miałam to "szczęście" jechać z samego rana na drugi koniec Warszawy samochodem... godzina w jedną, godzina w drugą i ani jednego pługu....... nawet na dużych głównych ulicach gruba biała warstwa śniegu neutral

513

dzięki za zrozumienie, dobrze że tabletki trochę pomagają, bo moi chłopcy jakoś nie mają nade mną litości i jak co sobota są marudni i ciągle mi wymyślają nowe zajęcia związane z chodzeniem sad

514

to współczuje i trzymaj się jakoś!!!!

515

a mnie dziesiaj tylko spac się chce

516

Ja sie też nie wyspałam bo w nocy wędrowałam z łózka malej do łóżka męża....nad ranem zrezygnowałam z wędrówek i chociaż dwie godziny przespałam normalnie z małą oczywiście...

517

senna jestem ale spałam dobrze może ciśnienie niskie

518

Poprawił mi się nastrój bo nareszcie dostałam nagrodę z portalu w-spódnicy. Czekałam na nią ponad miesiąc...i jak patrzę na to co miałam dostać to nie dostałam balsamu i serum....

519

za oknem szaro-buro to i nastrój jakiś taki zupełnie nijaki, ale odwilż odśnieżyła mi chodniki smile

520

[quote=emilia_s292]Poprawił mi się nastrój bo nareszcie dostałam nagrodę z portalu w-spódnicy. Czekałam na nią ponad miesiąc...i jak patrzę na to co miałam dostać to nie dostałam balsamu i serum....[/quote]
uuu niedobrze.... ciekawe co i kiedy do mnie dotrze smile
pamiętam, że kiedyś zajęłam pierwsze miejsce  konkursie opisowym, miałam za to dostać szkolenie, ale we Wrocławiu, mówię Panu, że nie pojadę, więc niech da komuś z Wrocławia, to się ucieszy,. a ja poproszę coś innego, no to Pan mi proponuje kupon o wartości 100zł do sklepu internetowego, super. Przychodzi poczta - kupon o wartości 50zł, piszę do redakcji, a jakaś Pani mówi, że powinnam dostać 50zł bo tyle mi się należy... no i nie przekonam że rozmawiałam z Panem o 100zł ... ech... kantują jak mogą sad

521

Niestety, pieniądze za artykuły też miały być na początku stycznia i nadal nic nie mam....

522

ja to najbardziej "uwielbiam" wygrać i nie dostać nagrody - ostatnio znowu mi się tak przytrafiło; i nic nie poradzę bo to niby wina poczty - i jak dojść do prawdy?

523

to trzeba się cieszyć wogóle z tego że coś się wygrało w większości przypadków satysfakcja zostaje

524

ja dziś dostałam upragnione kosmetyki za artykuły - wreszcie! I dziekuję bo są! blubela balsamy do ciała i pomadki , cieszę sie ! Pozdrawiam redakcje!

525

[quote=biedroneczka4]ja dziś dostałam upragnione kosmetyki za artykuły - wreszcie! I dziekuję bo są! blubela balsamy do ciała i pomadki , cieszę sie ! Pozdrawiam redakcje![/quote]
super smile
ja stąd narazie na nic nie czekam smile