Odp: jaki nastrój macie dziś...?
a no właśnie... może zakwas i śmietana.... muszę spróbować
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a no właśnie... może zakwas i śmietana.... muszę spróbować
spróbuj....na pewno będzie smaczny...
dzięki
ok
muszę iść na zakupy, a tak mi się strasznie i wcale nie chce...
ufff jestem, ale dzień... praca, zakupy, obiadek i nawet tiramisu zrobiłam na jutro na deser :]
Ja niedługo znowu mam imprezę i szykowanie....myslałam o jakiś sałatkach...to chyba najszybciej znika z talerzy... a z ciast to zrobię tradycjnie ptasie mleczko kolorowe..poza tym to po południu jedziemy na zakupy a jutro pozbywamy się łóżeczka....już jest płacz....bedzie pewnie jeszcze gorzej....
okropny, wywinęłam niezłego koziołka na chodniku i cały tyłek mam posiniaczony
oooooooo współczuję....u mnie na chodniku czarno...
dalej mnie wszystko boli, tak że nieciekawie się czuję
współczuje też kiedyś tak miałam to bardzo bolesne miejsce, trzymaj sie!
trzymaj się, ja dwa dni temu "złapałam zająca" idąc do tramwaju, na całe szczęście obyło się bez dziury w spodniach
biało... dziś miałam to "szczęście" jechać z samego rana na drugi koniec Warszawy samochodem... godzina w jedną, godzina w drugą i ani jednego pługu....... nawet na dużych głównych ulicach gruba biała warstwa śniegu
dzięki za zrozumienie, dobrze że tabletki trochę pomagają, bo moi chłopcy jakoś nie mają nade mną litości i jak co sobota są marudni i ciągle mi wymyślają nowe zajęcia związane z chodzeniem
to współczuje i trzymaj się jakoś!!!!
a mnie dziesiaj tylko spac się chce
Ja sie też nie wyspałam bo w nocy wędrowałam z łózka malej do łóżka męża....nad ranem zrezygnowałam z wędrówek i chociaż dwie godziny przespałam normalnie z małą oczywiście...
senna jestem ale spałam dobrze może ciśnienie niskie
Poprawił mi się nastrój bo nareszcie dostałam nagrodę z portalu w-spódnicy. Czekałam na nią ponad miesiąc...i jak patrzę na to co miałam dostać to nie dostałam balsamu i serum....
za oknem szaro-buro to i nastrój jakiś taki zupełnie nijaki, ale odwilż odśnieżyła mi chodniki
[quote=emilia_s292]Poprawił mi się nastrój bo nareszcie dostałam nagrodę z portalu w-spódnicy. Czekałam na nią ponad miesiąc...i jak patrzę na to co miałam dostać to nie dostałam balsamu i serum....[/quote]
uuu niedobrze.... ciekawe co i kiedy do mnie dotrze
pamiętam, że kiedyś zajęłam pierwsze miejsce konkursie opisowym, miałam za to dostać szkolenie, ale we Wrocławiu, mówię Panu, że nie pojadę, więc niech da komuś z Wrocławia, to się ucieszy,. a ja poproszę coś innego, no to Pan mi proponuje kupon o wartości 100zł do sklepu internetowego, super. Przychodzi poczta - kupon o wartości 50zł, piszę do redakcji, a jakaś Pani mówi, że powinnam dostać 50zł bo tyle mi się należy... no i nie przekonam że rozmawiałam z Panem o 100zł ... ech... kantują jak mogą
Niestety, pieniądze za artykuły też miały być na początku stycznia i nadal nic nie mam....
ja to najbardziej "uwielbiam" wygrać i nie dostać nagrody - ostatnio znowu mi się tak przytrafiło; i nic nie poradzę bo to niby wina poczty - i jak dojść do prawdy?
to trzeba się cieszyć wogóle z tego że coś się wygrało w większości przypadków satysfakcja zostaje
ja dziś dostałam upragnione kosmetyki za artykuły - wreszcie! I dziekuję bo są! blubela balsamy do ciała i pomadki , cieszę sie ! Pozdrawiam redakcje!
[quote=biedroneczka4]ja dziś dostałam upragnione kosmetyki za artykuły - wreszcie! I dziekuję bo są! blubela balsamy do ciała i pomadki , cieszę sie ! Pozdrawiam redakcje![/quote]
super
ja stąd narazie na nic nie czekam
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź