476

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

nom... oby ten dziwny rok 2010 był udany smile
ja narazie jak na szpilkach czekam na info czy podpisuję roczny kontrakt z firmą czy nie... och jak mi zależy!!!!!!!!
bardzo bym chciała, bo praca ciekawa a i zarobki satysfakcjonujące, może bym w końcu coś odłożyła na mieszkanie i imprezkę ślubną wink

477

Justyna 3mam kciuki by sie udało smile

478

Ja mam nieciekawy nnastrój....mąż i córka zakatarzeni....córkę jeszcze zniosę, ale męża....trudno znieść..

479

U mnie pada strasznie śnieg, wszystko zasypane generalnie, szkoda, że takiej pogody nie było na święta. A wy lubicie śnieg?

480

nienawidzę śniegu, a mam go po pas i ciągle sypie sad
nie nadążam odśnieżać - to też moja zmora

481

a wyobraź sobie kiedy to wszystko stopnieje, chyba gorsza zmora!

482

to będę mieć wodę w piwnicy, na bank sad

483

Ja lubię śnieg....niestety moja mała nie lubi i wyciągnąć ją na dwór gdy jest śnieg to koszmar....jest dla niej za zimno mówi...

484

pusto tu okropnie,
kiedy nie popatrzę - nikogo nie ma sad

485

Ja ostatnio też to zauważyłam! czy to aby już nie na stałe? Chyba że znowu będą nagrody za aktywność!

486

[quote=malenka84]Justyna 3mam kciuki by sie udało smile[/quote]
dzięki!!

ja wczoraj od 8 do 15  pracy bez netu sad
a dziś od rana bieganina, dopiero niedawno usiadłam i mam chwilę dla siebie... rosół zaczyna pachnieć wink

487

smacznego! rosół to fajne danie szczególnie po świątecznych rarytasach!

488

nom, pachnie pachnie... muszę go jakoś doprawić i ugotować makaron, na drugie będzie ryba smile

489

rybka , też cudownie , ja tak siebie nie rozpieszczam bo dzieci maj ą w szkole obiady gotować tyle sie nie chce dla samej siebie!

490

słusznie, ja się zabrałam za ten rosół bo mój głodomór od kilku dni mówił że rosołek to fajna zupka, zjadłbym, a może zrobimy rosół, dawno nie było... no to dziś mam wolną chwilę to robię smile

491

rosół to też moja ulubiona, chociaż jako dziecko to za nim nie przepadałam smile

492

Ja z rana dostałam paczkę a w niej kubek i herbaty Irving...dawno temu brałam tam udział w konkursie.Już myślałam że nic nie dostanę a tu niespodzianka...Poza tym u mnie nadal zakatarzeni domownicy....

493

gratulacje, bardzo lubię te herbaty smile

494

super taka niespodzianka smile
ja też kiedyś nie przepadałam, zawsze twierdziłam, że rosół to nie zupa tylko jakiś wywar wink
ale teraz zjem z przyjemnością smile

495

Moja bratowa tylko umie ugotować (jesli chodzi o zupy) rosół a potem pomidorową....

496

to tak jak mój mąż,
ale ja ciągle udoskonalam swoją wiedzę o zupach, bo sama uwielbiam smile

497

irving jest wspaniała! szczególnie to owocowe

498

[quote=pinkmause]to tak jak mój mąż,
ale ja ciągle udoskonalam swoją wiedzę o zupach, bo sama uwielbiam smile[/quote]
ja gotuję sporo zup, bo lubię smile
chciałabym zrobić kiedyś barszczyk ziemniaczany, taką zalewajkę, bo uwielbiam ale nie wiem jak, moja mama na serwatce kiedyś robiła, ale teraz nawet na wsi krów brak, więc skąd serwatkę wziąć? sad

499

moja mama robiła "zacierkę" to taka zupa z ziemniakami i lanymi kluskami z mlekiem, ale ja nie umiem tego smaku złapać sad

500

Ja też bardzo lubię zupy i duzo ich robię, moja mała to od małego uwielbia zupki....jesli chodzi o serwatkę to faktycznie ciężko z tymi krowami...a zalewajkę to zawsze robiłam na zakwasie albo na żurku albo białym barszczu i kwaśnej śmietanie.