451

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

[quote=pinkmause]Właśnie przyszłam moja nagroda książkowa; takiego tempa to ja jeszcze nie widziałam smile wyniki były dopiero 2 dni temu, a już książeczka u mnie smile[/quote]
ja wiosną zamówiłam kostium kąpielowy z Anglii i ... tempo takie samo! następnego dnia po zamówieniu paczka była u mnie!!!!

452

Ja na portalu w-spódnicy na książkę czekałam prawie trzy tygodnie....pewnie teraz na kosmetyki też tyle poczekam...

453

dobry, chociaż ten śnieg mnie denerwuje, wcale nie widać, że odśnieżałam już dzisiaj 3 razy sad

454

u nas można w mieście świra  dostać z tym śniegiem a i odśniezarkom sie nie śpieszyło bo pada od wczoraj a dopiero o 20 dzisiaj zaczeły jeżdzić

455

u mnie niby sypią piaskiem, ale ja mam 40m (a może i więcej) chodnika i podjazd i muszę sama odśnieżać, bo nienawidzę jak wszystko zasypane

456

Ja od rana biegam po sklepach....byłam z małą ale cieszyła się jak mogła pobiegać po śniegu...potem byłam już kupić "białą"  i potem jeszcze muszę kupić wszystko na rybę po grecku...

457

byłam u lekarza odebrać tylko wyniki badań cytologicznych, co powinno trwać minutkę, niestety teraz jest tak, że wyniki są u lekarza a przede mną czekało ponad 15 osób! A ja siedziałam w poczekalni więc ponad 1,5 godziny, potem weszłam na minutkę  i odebrałam wyniki więc jakiś koszmar. Teraz siedzę, bo przyjechała szwagierka z Anglii ale zaraz idę z koleżanką do rodziców na obiad: podobno już skwierczy klops i sosik tatarski, salatki, schaB, KLUSKI żelazne itp

458

objadłam się ciastem, zrobiłam gołąbki
ale jestem jakoś strasznie zmęczona, chyba zaraz pójdę do wyrka...
i ta migrena...

459

objadłam się czekoladą...zrobiłam krokiety i nalesniki i się wykapałam....

460

jak przystało na pielęgniarkę - udaję że jest rewelacyjny smile mały ma tylko katar, ale dla starego to już koniec świata...

461

Tak to jest z facetami...mój też wystarczy że mały katarek a on już umiera.....je dzisiaj wyszłam dokupić coś dla dzieci pod choinkę i jak szybko wyszłam tak szybko wróciłam....w sklepach tłumy....a ja nie lubię się przeciskać i stać w kolejce żeby zobaczyć co jest na półce....

462

ja jutro jeszcze idę na zakupy, ale to już tylko drobnostki smile nie mam fajnych wstążek, muszę coś wymyślić

463

[quote=ewka_sak]byłam u lekarza odebrać tylko wyniki badań cytologicznych, co powinno trwać minutkę, niestety teraz jest tak, że wyniki są u lekarza a przede mną czekało ponad 15 osób! A ja siedziałam w poczekalni więc ponad 1,5 godziny, potem weszłam na minutkę  i odebrałam wyniki więc jakiś koszmar. Teraz siedzę, bo przyjechała szwagierka z Anglii ale zaraz idę z koleżanką do rodziców na obiad: podobno już skwierczy klops i sosik tatarski, salatki, schaB, KLUSKI żelazne itp[/quote]
same pyszne rzeczy mniam!

464

dzisiaj taki sobie wczoraj nagimnastykowałam się przy sprzataniu a dzisiaj wszystko mnie boli

465

Ja mam dobry....chociaż wieczorem pewnie będę miała zły bo likwiduję małej łóżeczko i muszę ją uczyć spać na tapczaniku...ta dzisiejsza noc pewnie będzie okropna...

466

zdecydowanie już przedświąteczny

467

fantastyczny, chociaż sama nie wiem co się na to składa, bo w sumie to nic takiego się nie wydarzyło...

468

ja dziś marniutko mam ból głowy może przez zmiany pogodowe , ale od czego są tabletki, trzeba dalej robić i już zaczynać gotowanie

469

u mnie już po migrenie więc wracam do życia i humor dopisuje, a gotowanie - nastawiam i się robi, prawie "samo się" smile

470

Ja mam smutny nastrój po rozmowie z mamą....żle się czuje i nic prawie nie robi....moja siostra z tatą szykują święta,sprzatają itp.

471

trzymaj sie jakoś! wiem że w tej chwili nasze pocieszenia na nic , ale życie toczy sie dalej !

472

Byłam na świeta u rodziców i jestem dumna z siostry i taty bo naprawdę w domu posprzątane i jedzenia dużo naszykowanego...

473

i w pracy ;D
pierwszy dzień w nowym roku i szefa nie ma ;D
super się rok zaczyna ;D

474

ja nie zauważam na razie różnicy, chociaż data dziwna tongue

475

no tak jakoś dziwnie wygląda za nim sie przyzwyczaimy!