Odp: Ploteczki - ogólny Off Topic :D
trzeba cierpliwości i nie poddawania się w konkursach
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 35 36 37 38 39 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
trzeba cierpliwości i nie poddawania się w konkursach
jakoś nigdy tak na to nie patrzyłam; biorę udział w takich, na których mi zależy, ale nigdy nie popadłam w skrajność; jak patrzę ile wklejacie linków, to aż mi głowa puchnie
Ja też biorę udział jesli są nagrody które mnie interesują.....to przeważnie kosmetyki i zabawki albo bajki dla małej...
oj kosmetykow nigdy za wiele ;D.
i wybieram tu takie pasujące mi (wymagania, oj wymagania:P) i mojej mamie
jak mi nagroda nie pasuje to odpuszczam bo niech ktoś inny ją ma , przeważnie stawiam na kosmetyki też młodzieżowe dla dzieci i książki , a także żywność typu kawa herbata słodycze
kosmetyki ja także bardzo lubię i książki - te szczególnie, które bardzo mnie korcą; a bajki i gry to ze względu na syna - jak ostatnio zobaczyłam ich ceny w Empiku to zbladłam
ja też raczej się nie męczę jak nagrodą jest gra komputerowa, czy zestaw pieluch
nie biorę też udziału w konkursach "zwierzęcych" - ten ostatni o kotach podesłałam siostrze i Wam
ale kosmetyki, książki i inne gadżety zawsze są potrzebne, wiec czemu nie
Ale dzisiaj u mnie napadało śniegu.....i pada i pada....
u mnie słoneczko śliczne, ale chłopaki w łóżku - dopadło ich jakieś paskudztwo, a ja jak zwykle udaję, że mnie nie, bo im opiekunki trzeba
OOOOO to współczuję...na szczęście u mnie jak na razie wszyscy zdrowi...
Ale pustki.....nie ma z kim pogadać....a ja znalazłam chwilę wolna....
cały dzień robiłam projekt, dopiero znalazłam chwilkę a tu pusto, chłopaki dalej w łóżkach - tym to dobrze chociaż twierdzą, że nie
U mnie dzisiaj dużo śniegu ale na dworze przyjemnie,słoneczko świeci. Poza tym to dokupiłam już ostatni prezent i już mam z głowy prezenty. Robię dzisiaj rybę po grecku i nacieram mięsa....
u mnie też słonecznie, ale mrozik też niezły śnieg skrzypi pod butami
trochę dziś już cieplej -6 to wiec już lepiej ale pluchy i wody też nie chce!
no to masz fajnie u mnie -27 w tym momencie więc jak tu wierzyć w ocieplenie???
brrrrrrrrrrrrr u mnie teraz -2
ociepliło sie co nie co ale nie chce wodyyyyy! na bałkonie mam pełno śniegu przydałoby sie to usunąć bo będzie powódź zaraz tam idę!
u mnie nadal mróz chociaż słoneczko świeci ostro
U mnie śnieg i -1
już lepiej jest niz było cieplej
wczoraj na obwodnicy - 18 stopni wieczorem, a rano wczoraj -20 u mnie za oknem
Niestety moja mama nie przyjedzie do nas...żle się czuje...i się krępuje....My jedziemy do niej ....
Ostatnio edytowany przez emilia_s292 (2009-12-22 16:22:53)
Dziewczynki kochane, dawno mnie nie było, bo niestety problemy w rodzinie w ostatnim czasie wynikły i nie miałam głowy żeby zaglądać. Ale przed świętami zaglądam żeby Wam Wszystkim złożyć życzenia świąt przede wszystkim spokojnych, błogich dających odpoczynek, radosnych na tyle ile to możliwe, byście delektowały się każdym momentem spędzonym z rodziną. Objedzcie się ile się da, cieszcie się z podarunków i bawcie się dobrze
Również chciałabym złożyć wam życzenia (bo nie wiem czy jutro znajdę na to czas).
Przy wigilijnym stole,
Łamiąc opłatek święty,
Pomnijcie, że dzień ten radosny
W miłości jest poczęty;
Że, jako mówi wam wszystkim
Dawne, prastare orędzie,
Z pierwszą na niebie gwiazdą
Bóg w waszym domu zasiądzie.
Sercem Go przyjąć gorącym,
Na ścieżaj otworzyć wrota -
Oto co czynić wam każe
Miłość - największa cnota.
/J. Kasprowicz/
Dużo miłości dziewczyny!!
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images46.fotosik.pl/240/8004fe91d981a7e0med.jpg[/img][/url]
Z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę Wam:
- optymizmu i uśmiechu,
- życzliwej atmosfery przy wigilijnym stole,
- leniwie płynącego czasu spędzonego z najbliższymi,
- pachnących pierników,
- uturlanego bałwana albo dwóch,
- leśnych spacerów w śnieżnej aurze,
- choinki do sufitu,
i wszystkiego, czego jeszcze sobie zażyczycie!
Strony Poprzednia 1 … 35 36 37 38 39 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź