Temat: Najlepszy zapach dla faceta
Jak pachną wasi mężczyźni? lista zapachów uważanych za naj...;p
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak pachną wasi mężczyźni? lista zapachów uważanych za naj...;p
Czerwony Hugo Boss mrau
Mnie osobiście powala. Tak pachnie mój facet.
Lacoste...super
lacoste jest super ![]()
Calvin Klein Truth
MNIAMI
Mój używa ![]()
dla mnie najseksowniejszym zapachem mojego faceta jest zapach jego ciała;) ale nie taki po godzinie na siłowni:P chyba wiecie o czym mówię:)
Jesli chodzi o naturalny zapach faceta to też uwielbiam i nawet mogę wąchać jego pot...też jest sexi...mam koleżankę,którą podnieca zapach potu faceta...
avon ... just play piękny zapach
naturalny zapach to feromon, jeśli nam się podoba, to bardzo dobrze - o to chodzi ![]()
Zapach spalonego oleju silnikowego. Z perfum STR8 czerwony.
Moj tata używa st8 ale zielonego ![]()
Czerwony jest nieco bardziej ostry, piżmowy, słodkawy - ale nie cukierkowy, bo takich nie lubię.
hugo boss - taki niebieski, nie pamiętam nazwy, ale jest taki świeżutki ![]()
Ode mnie zapach Abercrombie & Fitch Fierce, może ktoś zna ... Niedostępny w polskich perfumeriach, a przez to wyjątkowy
Męskie zapachy to dla mnie czarna magia ale mam czasem takie wrażenie że perfumy męskie pachną podobnie!
Jest też półka zapachów Unisex - jeden zapach zarówna dla Pań jak i Panów , np. CK One, CK Be i kilka zapachów D&G z tego roku. Zawsze można zaoszczędzić, a nuta zapachowa na kobiecej skórze i tak będzie lekko zmieniona ![]()
Jestem ciekawa!
a mi te właśnie unisex nie odpowiadają- sa takie nijakie...
wg mnie też są nijakie... wolę normalny podział na męskie i damskie ![]()
Zdecydowanie, to zupełnie inne zapachy i tak powinno zostać... Tamte to dla tych homo niewiadomo.
Paco 1 Million
Dolce The One For Men
Chanel Allure
Armani Aqua di Gio
Dior Homme Sport
Armani Code Homme![]()
Dobry jest "Hugo Boss".
A ja się zakochałam w Nike 150. Właśnie go dostałam (bo wygrałam dla męża) i naprawdę zniewalająco pachnie.
przyznaję, że bardziej podobają mi się męskie zapachy, oczywiście te delikatniejsze np. Mexx... Muszę sprawdzić jak pachnie Nike 150...
sprawdż Nike 150 fire naprawdę pachnie bardzo ostro i męsko.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź