Odp: Ploteczki - ogólny Off Topic :D
[quote=justyna]tak, z ziarnami fasoli... nawet w ciągu roku tak robię...[/quote]
ja dodaję jeszcze ziemniaki i warzywa i jest ukraiński
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[quote=justyna]tak, z ziarnami fasoli... nawet w ciągu roku tak robię...[/quote]
ja dodaję jeszcze ziemniaki i warzywa i jest ukraiński
[quote=pinkmause][quote=justyna]tak, z ziarnami fasoli... nawet w ciągu roku tak robię...[/quote]
ja dodaję jeszcze ziemniaki i warzywa i jest ukraiński [/quote]
ale to już inna zupa ...
mówimy o formie podania barszczu czerwonego
z fasolką to pierwsze słysze
u nas "czysty" że tak ujme jest
[quote=justyna][quote=pinkmause][quote=justyna]tak, z ziarnami fasoli... nawet w ciągu roku tak robię...[/quote]
ja dodaję jeszcze ziemniaki i warzywa i jest ukraiński [/quote]
ale to już inna zupa ...
mówimy o formie podania barszczu czerwonego [/quote]
no tak - nie gotować tylko dodać
bo jak gotuję to koniecznie musi być botwina i śmietana
A ja od rana sprzatam, szoruje szafki, wyrzucam otwarte produkty spożywcze do kosza bo zaatakowały moją kuchnię....mole spożywcze!!! te paskudne mkliki czy jak im tam normalnie powłaziły wszędzie nawet do woreczków z bułką tartą!
brr mole są okropne
ja pisze kartki świąteczne i zaraz idę na pocztę, muszę jeszcze awizo odebrać a potem na 12.15 do lekarza
ciekawe jak wyniki badań.... trzymajcie kciuki!!
trzymamy kciuki!
mnie zaraz też czekają porządki
Ja przez te mole to zrobiłam generalne porządki jak na wiosnę. Dzisiaj zdjęłam zasłonki. Przystroiłyśmy też świątecznie pokoik małej..
ja dopiero wróciłam ... męczący dzień, ale... mała niespodzianka na koniec - odebrałam awizo a tam... zestaw kosmetyków Pharmaceris NIE MAM pojęcia skąd
a najlepsze, że dostałam krem do biustu, który sobie dziś kupiłam... szkoda, że wcześniej nie otworzyłam tej paczki, nie kupowałabym ...
to gratuluje , moze kiedyś coś wypełniłaś w internecie i masz nagrode też kiedyś tak miałam!
mam paskudną migrenę, nie dam rady nic robić
[quote=biedroneczka4]to gratuluje , moze kiedyś coś wypełniłaś w internecie i masz nagrode też kiedyś tak miałam![/quote]
pewnie tak
to była naprawdę miła niespodzianka!
ja łykam aspirynę i idę do wanny... jutro ciężki dzień a pobudka przed 6!!
to miłej nocy ci życzę! I udanej pobudki! Bo jak ciemno za oknem aż sie nie chce wstawać
dziękuję
dalej mnie boli ta głupia głowa, koszmar; jak ja nie cierpię tych dni
U mnie dzisiaj przymroziło...zaraz znowu na zakupy...
Dzisiaj zobaczyłam na Planecie kobiet, że wygrałam kosmetyki, tylko że wyniki ogłosili 25 listopada i prosili mnie o adres. A ja nie mogłam znależć wyników i dopiero dzisiaj im wysłałam adres. Nie wiem czy to nie za póżno...
U mnie prawdziwa zima, śniegu po kolana; już odśnieżałam podjazd i chodniczek, ale ciągle pada, więc czeka mnie powtórek pewnie z 5.
nigdy nic nie wygrałam na planecie kobiet a nagrody są tam fajowe ...
Emilka, gratuluję!
ja też tam nigdy nic i dałam sobie spokój...
Gratulacje
Mam nadzieję ,że nie za póżno im wysłałam adres..
tam raczej po kilka nagród i ciężko jest wygrać a na innych portalach minimum 10 15 i wtedy wieksza szansa
ale ja wygrałam i dzięki dziewczyny!
[quote=emilia_s292]ale ja wygrałam i dzięki dziewczyny![/quote]
co potwierdza regułę i daje nadzieję
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź