151

Odp: słodycze

dobrze ze ja nie mam kotków, pieskow - nie mam odrobaczania ....

152

no nie przesadzajmy - nie jest tak dużo pracy z nimi smile tzn z kotami, bo z pieskiem to spacery - a ja na poranne to się nie nadaję ...

153

tabletka co trzy miesiące i płyn wcierany w sierść i raz do roku szczepienie - o tyle tych kłopotów, a że rozrabiają, tak to już jest, ale i ile z nimi radości smile

154

a jak masz domowego, nie wychodzącego,  to już w ogóle nic (poza szczepieniami na początku), chyba, że coś się przydarzy

155

ja mam typowo domowego kota smile
i właśnie nie długo powinnam go odrobaczyć... i kupić coś na pchły, które nie mam pojęcia skąd się wzięły hmm

156

a kotek słodycze lubi jeść? (to tak wracając do wyjściowego wątkyu delikatnie ...) smile

157

mój czekoladę - nawet z buzi chce mi zabierać

158

moj pies to łakomy na słodycze ale nie daje mu zbyt czesto bo nie wolno

159

dlatego ja kocurkowi daję szybko smile

160

no kiciuś rozpieszczany! a ja myślałam że to tylko mojemu psu jest jak w raju!

161

oj bo te zwierzaczki to słodkie niczym cukiereczki smile

162

ja czekolady mojej nie daję, bo wiem, że bardzo szkodzi, ale lody czy bita smietana - pół godziny się oblizuje po całej buźce!

163

mój Lucek oblizuje się po jogurtach i placku drożdżowym tongue

164

jogurty to moja też wcina a mruczy przy tym niesamowicie

165

mój tak mruczy na wędzoną rybkę i surowe mięsko smile

166

ze słodyczy na zwierzaki przechodzimy big_smile

167

mój jamnik  uwielbia wszystko z naszego stołu , a psiego żarcia nie lubi

168

mówią, że zwierzęta można nauczyć jeść - tylko jak już zacznie jeść puszki, to nie chce innego lub odwrotnie

169

je ,ale kupnego mało,  uwielbia z nami siadać przy ławie na tyłku bo jamniki mają śmieszne te postury i lubi coś podjadać!

170

było nie było w końcu członek rodziny smile

171

tak kochany pies, ostatnio jak przyszedł mój były do dzieci chciał go ugryźć, ja w duchu uśmiałam sie , jestem jednak mściwa

172

zwierzęta to bardzo mądre istoty smile i doskonale rozumieją nastroje Pani smile smile

173

bo to teraz ja wychodzę z nim na spacer ja karmie i ja jestem głową rodziny pies potrafi to uzmysłowić,

174

poszukuję potrawy wigilijnej opartej na maku (oprócz makaronu), takie zachcianki ma moja rodzinka, a ja nie bardzo wiem sad kutia raczej też odpada, chyba że sprawdzona

175

kutię uwielbiam smile