Odp: Kompleksy ...
mnie wiecznie jest zimno - nie wiem czemu tracę ciałko, wcale tego nie potrzebuję  najgorsze piersi, bo zawsze ich mało...
 najgorsze piersi, bo zawsze ich mało...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mnie wiecznie jest zimno - nie wiem czemu tracę ciałko, wcale tego nie potrzebuję  najgorsze piersi, bo zawsze ich mało...
 najgorsze piersi, bo zawsze ich mało...
Z tym zimnem to jest podobnie u mnie-zawsze kilka warstw ubran-"na cebulkę" kiedy innym gorąco
ja stwierdziłam ostatnio, że mam coś z krążeniem; np. po solarium, czy gorącej kąpieli jest mi dobrze, tak ze 2 godz.; strasznie marznę już teraz, a co jak przyjdą prawdziwe mrozy?; mąż to się ze mnie śmieje, że na zimę ja jestem w stanie letargu i troszkę ma rację 
a z tarczycą masz w porządku?
badania mówią, że tak ale ciśnienie mam kosmiczne, coś w stylu 150/50 - nawet lekarze patrzą na mnie jak na wariata 
a! to witaj w klubie ja też mam niskie strasznie , czasem i kawa nic nie pomaga, taka nasza uroda, ale zawroty głowy też potrafie mieć przez to!
ja też i śpiąca bywam 
tak to może być przez niskie ciśnienie
Ja też mam bardzo niskie ciśnienie i czasami żle mi z tym bardzo,bo trudno pokonac sennośc
jeśli chodzi o to że jest nam ciągle zimno i marzniemy to moga byc też problemy niedokrwistością
dokładnie - inaczej zwane: niskim ciśnieniem,
to nie wiedziałam że jedno i drugie to to samo
ja mam to,
a raczej to przez niskie ciśnienie krwi - mamy problemy z niedokrwistością
ja odkąd mam męża to juz nie mazne tak, ma mnie kto ogrzewać 
Ja mam tez swoj piecyk ;D ale neistety nie jest ze mną 24 
kupiłam ostatnio takie ciepłe skarpetuchy do samych kolan świetnie się nadają na marżluchy
oo
ja mysle o zakupieniu rękawiczek do pracy - tak tam marzne 
a jutro wezme cieple bambochy 
ja to czasami w kurtce po prostu pracuje ale ostatnio jest ciepło na dworze to i w pracy tez
ja marznę niezależnie od skarpet, kurtek, piecyków i męża - zawsze jest mi zimno 
[quote=Beata]to nie wiedziałam że jedno i drugie to to samo[/quote]
niedokrwistość i niskie ciśnienie to dwie kompletnie różne sprawy
po prostu mogą wynikać z siebie
ale i niskie ciśnienie i niedokrwistość mogą mieć wiele różnych innych przyczyn
to ja mam wtedy to i to 
[quote=pinkmause]ja marznę niezależnie od skarpet, kurtek, piecyków i męża - zawsze jest mi zimno  [/quote]
[/quote]
proponuję łyczek koniaczku, naleweczki bądź innego trunku - oczywiście w domku, wieczorkiem - czasem zzimą tak się też ratuję, bo zmarzlak jestem straszny!
tak też czynię do herbatki 
Ja mam kompleksy i przez to robię teraz na zęby aparat ortodontyczny.
Noszę też okulary, ale na operację oczu mnie nie stać.
Jak każdego tak i mnie dopadają czasami kompleksy .Zwłaszcza wtedy kiedy mam gorszy dzień .
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź