Odp: Buty
nie mogę się napatrzeć normalnie... Pinkmause - jakbys zrobiła sama takie to daj znać
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie mogę się napatrzeć normalnie... Pinkmause - jakbys zrobiła sama takie to daj znać
tak rozcięte buty dobre!
[quote=a.filipowska]nie mogę się napatrzeć normalnie... Pinkmause - jakbys zrobiła sama takie to daj znać [/quote]
coraz bardziej mi się ta wizja uśmiecha
próbuj, próbuj - z całego serca zachęcam
a dzisiaj upatrzyłam takie: boskie
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images35.fotosik.pl/86/8c5647e6e2edd725med.jpg[/img][/url]
troszkę niższe i brałabym no może i kolor inny
a ja nie lubię wiązanych, bo za krótkie nóżki i nie umiem ładnie wiązać ale szpila fajna
różowa landrynka
mogą być kolorowe, jakiekolwiek wesołe, bo za oknem smęta taka, że nic się nie chce
ajajajaj śliczniutkie
kształt i sznureczki bucików fajny
znalazłam krawcową, która ma spróbować wyciąć mi buty, najpierw będzie próba na starych
no to ciekawe dośwadczenie krawcowa to pewnie też bedzie pierwszy raz robiła
nigdy bym nie wpadła na taki pomysł
dziewczyny mi podpowiedziały, zobaczymy co z tego wyjdzie
zawsze to orginalne możesz mieć w ten sposób buty
pomysłowe co niektóre osoby!
suuuuuper wklej fotke jak już skończy dzieło
Bardzo fajne te sznureczki!
takie buty nie na każdej kobiecie wyglądają dobrze ja np. nie widze siebie na takich obcasach! I kolor ten też nie dla mnie!
nudno by było gdyby wszystko na wszystkich pasowało i się każdemu to samo podobało, tak jest ciekawiej...
hello a ja zrobiłam sobie małą wycieczkę z rodziną ... widzę że mam duże zaległości
witamy z powrotem!
[quote=asiula83]hello a ja zrobiłam sobie małą wycieczkę z rodziną ... widzę że mam duże zaległości[/quote]
nie takie duże, ostatnio pustawo się robi
bo okres przedświąteczny co zrobić !
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź