Odp: Co dziś dla siebie zrobiłaś??
Zjadłam dwie kostki czekolady...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zjadłam dwie kostki czekolady...
wyszłam do kumpeli pożalić się .... bo już nie mam siły na nic
nic ostatnio dla siebie nie robię... poza pracą, haruję jak wół... zmęczona ogólnie wszystkim jestem...
No to musisz troche odsapnąć i naładować baterie.
ja narazie piję sok żurawinowy... muszę się streszczać bo trzeba wyjść do pracy....
Mniam.
Powodzenia w pracy...
[quote=bodeta]No to musisz troche odsapnąć i naładować baterie.[/quote]
tylko jak?? w pracy koszmarny nawał pracy, zaraz sprzątanie przed świętami, zakupy, prezenty... A fajnie byłoby jeszcze czas znaleźć by jakieś artykuliki napisać, bo kosmetyki by się przydały ech, doba za krótka, chyba w święta dopiero uda mi sie odsapnąć
idę spać
trza sie zrelaksowac
weekend przed nami a ja kolejną sobotę w pracy spędze i co w tym przypadku mam dla siebie zrobić
jakoś strasznie się nie wyspałam, i dzień taki ponury; na razie piję kawę i wcinam witaminy a dalej się zobaczy
[quote=Beata]weekend przed nami a ja kolejną sobotę w pracy spędze i co w tym przypadku mam dla siebie zrobić[/quote]
ja ten weekend mam wolny, ale za tydzień praca ...
narazie ładnie, słonecznie i czyste niebo
wyspałam się w koncu !
zrobiłam obiad i porządki, a palnów na wieczór nie mam wcale
a ja zrobiłam sobie maseczkę oczyszczającą a potem nawilżającą, jako że sama jestem
dopijam zieloną herbatę i lecę do rossmana po coś ładnego
wstałam wcześnie (nie wyspałam się co prawda) żeby zdążyć ze wszystkim co sobie zaplanowałam
'' Teleranek '' moje dziecko ogląda aja kawkę pije , ja dziś wyspana jak nigdy , już chce mi sie trochę mrozu
piękne słońce u mnie dzisiaj, syn na podwórku z kolegami a ja dopijam kawusię
a ja dziś do 12 w łóżku spędziłam po wczorajszych nocnych kąpielach to się dobrze spało
do tej pory to ja już niedzielny obiad wyszykowałam
ja dopiero śniadanie jem więc pewnie będzie obiado-kolacja
ja mam pyszne kotlety mielone, a ziemniaczki się właśnie obierają - nie moimi rączkami tym razem
A ja dzisiaj pospałam do 10-ej.W końcu sen to najlepszy kosmetyk
my się dziś też leniliśmy, wstaliśmy ok. 10.00 zjedliśmy śniadanie i poszliśmy do muzeum techniki na wystawę gadżetów szpiegowskich
na siłce byłam - ale czy to dla mnie ? to jutro stwierdze jak z lozka nie ebde mogla wstac
a dla kogo niby na tą siłkę chodzisz, jak nie dla siebie???
hm? ...
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź