251

Odp: Konkursy

dlaczego do 20?

252

[quote=a.filipowska]dlaczego do 20?[/quote]
tak ustalili... trudno sad

253

ja lubię konkursy książkowe..:)
bo książki są teraz bardzo drogie... jakbym chciała kupić wszystkie które mam chęc przeczytać to zarobków by mi nie wystarczyło
a tak to można wygrać smile
np.
czytelnia.onet.pl
interia.pl

jak znacie jakieś jeszcze z ksiązkami to się podzielcie smile bo ostatnią ksiązkę w październiku wygrałam i chętnie poczytam coś nowego

254

ja też lubię książkowe , bo uwielbiam czytać, dużo teraz tych nowości wydawniczych wszystkich sie nie kupi

255

ja też lubię, ale mam swoje gusty i niewiele mogę utrafić; teraz rozglądam się za "Pierścieniem ognia" dla siebie

256

[quote=justyna][quote=a.filipowska]dlaczego do 20?[/quote]
tak ustalili... trudno sad[/quote]
w regulaminie tak pisze

257

WYNIKI KONKURSU:

1. Babciagramolka – 656
   2. IwonaF – 159
   3. kariana844 – 116
   4. KATE – 112
   5. nena – 112
   6. Pyza – 110
   7. Justyna – 84
   8. cezar – 51
   9. MONIKA – 50
  10. Filipowska – 43

ZWYCIĘZCOM GRATULUJEMY :-)

258

ja także gratuluję - tylko mam pytanie - o jaki konkurs chodzi?

259

[quote=pinkmause]ja także gratuluję - tylko mam pytanie - o jaki konkurs chodzi?[/quote]
z ust mi to wyjęłaś...

260

o kulinarny ! dodawanie przepisów

261

Gratki smile

wyniki tatuazu:
1.justbe – 3.2237
2.kamelka3 – 3.1873
3.DanielS – 2.9974
4.shaza – 2.8834
5.sandal – 2.7216

Również gratuluje, ale hmm
komu?

Ostatnio edytowany przez malenka84 (2009-12-01 16:16:36)

262

Drodzy Czytelnicy: konkurs Uczulamy na alergię właśnie się zakończył, z wielką radością ogłaszamy 5 szczęśliwców, którzy otrzymują 5 wspaniałych zestawów firmy Pharmaena SA z serii Allerco:  (balsam 150 ml, krem 40 ml, żel myjący 200 ml, emolientowy krem nawilżający 40 ml, emulsja do kąpieli 200 ml). Są to preparaty przeznaczone do skóry suchej, wrażliwej, skłonnej do podrażnień i alergii – dla całej rodziny (dla dorosłych i dla dzieci) :

Alicja Grontecka z Sieradza

Hanna Nowak Kcynia

Rozalia Ciupa Giżycko

Jarek Mirochna Kraków

Małgorzata Kaliszan-Rohnka Murowana Goślina

No i w tym losowaniu sie nie udało, teraz łudze sie ze w innych się uda smile

GRATKI:)

263

tak, pierwszy to kulinarny, a te dwa pozostałe... chyba nikt "znajomy" nie wygrał sad

264

szkoda ze nas traktują troszke jakoś niejako a przecież właśnie tych aktywnych powinno sie wyróżniać , nie mówią że za każdym razem ale ....

265

szkoda, chociaż ja sama nie brałam udziału...

ale te perfumy - kuszą mnie bardzo...

266

mi sie udało w kulinarnym, na osttanim miejscu , ale zawsze wink

nowe konkursy - perfumy i koszulka - suuuper, w sam raz dla kobieety nagroda smile Tylko w losowaniach to mi jakoś farta brak

267

to jakoś tak w większości - ale kto nie próbuje...

268

... ten nie wygrywa ...

269

tak właśnie - czasami naprawdę można zostać zaskoczonym smile

270

ja jestem zaskoczona dla tego że nie publikują moich artykułów , chyba talentu nie mam

271

[quote=biedroneczka4]ja jestem zaskoczona dla tego że nie publikują moich artykułów , chyba talentu nie mam[/quote]

moje dwa artykuły też już od daaawna nie są publikowane... możemy tylko mieć nadzieję smile

272

tak! trudno sie mówi przecież nie zmusimy ich

273

Uwaga: nowy kulinarny konkurs, trwający do końca stycznia 2010 roku. Jesz smaczna sałatkę na imprezie? Udało Ci się przyrządzić smaczne danie? Zrób zdjęcie i wklej do serwisu a masz szansę wygrać smaczne bakalie SIESTA:

[url]http://urodaizdrowie.pl/konkurs-kulinarny-wygraj-zestawy-siesta[/url]

274

[url]http://mikolaj.zdrowystartwprzyszlosc.pl/[/url]

275

[url]http://www.komputronik.pl/epoka_lodowcowa/?utm_source=Media_EpokaLodowcowa_ARBO_banner_120x600_26_11_2009_&utm_medium=banner&utm_campaign=EpokaLodowcowa_ARBO[/url]

[url=http://www.fotosik.pl][img]//images47.fotosik.pl/235/b52efe2a5f571f30med.jpg[/img][/url]