Odp: Ploteczki - ogólny Off Topic :D
Z początku nie chciałam wierzyć.
Az dziw, że takie rzeczy zdarzają sie na rodzinnej imprezie...
dla mnie nie pojęte.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Z początku nie chciałam wierzyć.
Az dziw, że takie rzeczy zdarzają sie na rodzinnej imprezie...
dla mnie nie pojęte.
tak rożne rzeczy mogą sie przytrafić ja też nie moge uwierzyć!
Ludzie są przedziwni, nigdy nie wiesz do końca kogo gościsz pod własnym dachem...
Dzisiaj prosi mojego brata żebym poczekała jeden dzień i on mi zwróci ten telefon a ja pójdę na policję i powiem że gdzieś się znalazł, żeby go nie oskarżać bo on ma i tak już wyrok w "zawiasach".....
z jednej strony - po co pod górkę robić człowiekowi, ale z drugiej - jakim prawem on to brał, przecież to nie przypadek że ten telefon znalazl sie w jego posiadaniu...
moim zdaniem to powinien pomyśleć wcześniej,zanim zabrał ten telefon
I sprawa kończy się na komendzie....bezczelność tego chłopaka nie zna granic.....Wysłał sms-a do mojego brata że , ma w d....e ten telefon i nas i co ma być to będzie....więc w poniedziałek pojadę z bratem na komendę...pokażemy te smsy od niego i będzie miał za swoje!
kurde co za typ..........masz rację zrób , co trzeba , bo przegiął chłopaczek, W d....e to miej te jego zawiasy. Chociaż myślę że go to i tak niczego nie nauczy
o kurcze... nieciekawie ...
niezły agent... a mogę spytać ile ma lat?
Szczerze mówiąc to nie wiem ale jak chodzi z tą siostrą bratowej a ona ma 18 więc sądzę ,że on (zresztą po wyglądzie też) też gdzieś tyle....wytatuowany i wstrętny!
[quote=emilia_s292]I sprawa kończy się na komendzie....bezczelność tego chłopaka nie zna granic.....Wysłał sms-a do mojego brata że , ma w d....e ten telefon i nas i co ma być to będzie....więc w poniedziałek pojadę z bratem na komendę...pokażemy te smsy od niego i będzie miał za swoje![/quote]
matko, masakra jakaś... nie miej żadnych skrupułów, trzeba ponoszenia konsekwencji uczyć od początku, bo potem tacy czują się bezkarni!
[quote=emilia_s292]I sprawa kończy się na komendzie....bezczelność tego chłopaka nie zna granic.....Wysłał sms-a do mojego brata że , ma w d....e ten telefon i nas i co ma być to będzie....więc w poniedziałek pojadę z bratem na komendę...pokażemy te smsy od niego i będzie miał za swoje![/quote]
I takiego to nieżal czasami by się poszło na ręke a tu bezczelny typ...
[quote=a.filipowska][quote=emilia_s292]I sprawa kończy się na komendzie....bezczelność tego chłopaka nie zna granic.....Wysłał sms-a do mojego brata że , ma w d....e ten telefon i nas i co ma być to będzie....więc w poniedziałek pojadę z bratem na komendę...pokażemy te smsy od niego i będzie miał za swoje![/quote]
matko, masakra jakaś... nie miej żadnych skrupułów, trzeba ponoszenia konsekwencji uczyć od początku, bo potem tacy czują się bezkarni![/quote]
zgadza się, jak mu się pobłaża, to się tylko robi bardziej zuchwały... tragedia...
ciekawy artykuł
[url]http://biznes.onet.pl/zycie-bez-pieniedzy,18495,3062282,1,prasa-detal[/url]
dajcie spokój, takie rzeczy potrafią zdołować... Mi ukradziono na poczatku października portfel z torebki (w autobusie, mimo, że zawsze uważam, ale ponieważ autobus, który jeździ co 10 minut nie przyjeżdżał przez godzinę to potem wyobraźcie sobie co się w nim działo... ręką nie mogłam ruszyć) i czułam się POTWORNIE - jak ktoś mógł coś takiego zrobić?? Uczucie totalnego zgnojenia, tzw. gwałt na psychice - jak to powiedziała moja koleżanka pielęgniarka ...
tak to straszne ale teraz zacznie sie co raz bardziej nieprzyjemny okres przedświateczny i będą kraść wiecej ja im by rece poobrywałabym do roboty
wiecie to łatwy zarobek a nawet jak ich się złapie to wiele nie narobi im policja jedynie spisze bo to mała szkodliwość społeczna tak to tłumaczą
Mam dzisiaj totalnie senny dzień, śpię na siedząco, a widzę że i na forum sennie ostatnio się zrobiło...
niskie ciśnienie
[quote=pinkmause]...a widzę że i na forum sennie ostatnio się zrobiło...[/quote]
po prostu wszyscy mają tyle teraz zajęć żę mało jest czasu dla siebie i dla forum
też prawda - no i znamy sie jak łyse konie i tematów powoli nam brak - świeża krew by sie przydała
z tego co zauważyłam to trochę dziewczyn próbowało coś pisać ale chyba zrezygnowało
jestesmy przed swietami - szał ciał, np moja mama sobie wymyśliła odnawianie kuchni przed świętami - i tak każdego dnia mam cos "ciekawego" do roboty
jak ja nie lubie remontów
tez nie przepadam, tzn lubie ale latem, gdy caly dzien w domu - tylko remont, słoneczko za oknem, a nie, gdy wracam o 17 z pracy, zryta na maksa, ciemno za oknem i coś robić...
Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź