Odp: jaki nastrój macie dziś...?
no nie , myśle że skoro są oceny to po co później te opisowe na świadectwach niech już by były te oceny normalne jak kiedyś w naszych szkołach
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no nie , myśle że skoro są oceny to po co później te opisowe na świadectwach niech już by były te oceny normalne jak kiedyś w naszych szkołach
To musisz iść na nowego ministra.
w miare, tyle, ze 3 rzeczy na raz zaczete w pracy i sie nie chce pracować dlaej...
Ja mam nawet dobry bo dostałam zestaw kosmetyków Hydro Care. Bardzo fajny. Poza tym to wziełam się za sprzatanie.
A ja właśnie odebrałam nagrodę w konkursie na forum. Mam piękny zestaw kosmetyków
to do mnie dotrze w przyszłym tyg ;D.
fajnie, że już dostałyście, wiem przynajmniej, że zostały wysłane
napisałam w innym temacie, że też już dostałam nagrodę- książkę z przyprawami i stanik
[quote=angelcity89]napisałam w innym temacie, że też już dostałam nagrodę- książkę z przyprawami i stanik [/quote]
uu stanik .
Gratki !
ja kosmetyki
ucieszyłam sie mega
nio i propo stanika - musze sobie zakupic jakiś czarny ;D
mogłoby już przestać padać!!!!!!!!!!!!!!!!
Po mglistym, strasznnym i deszczowym poranku - wyszło słońce a mnie uśmiech na twarz
matko... u mnie jest szaro i nie zanosi się że szybko przestanie lać... a lało całą noc...
U mnie świeci słońce, ale wiatr potworny wieje...
U mnie okropny wiatr.....byliśmy w tesco i kupiliśmy klocki Lego pod choinkę dla szwagierki synka (była przecene ze 119 na 49,99).
było słonko a teraz znowu leje i wieje - i bądź tu człowieku zdrowy na ciele i umyśle
[quote=emilia_s292]U mnie okropny wiatr.....byliśmy w tesco i kupiliśmy klocki Lego pod choinkę dla szwagierki synka (była przecene ze 119 na 49,99).[/quote]
super, kupiłabym mojemu pod choinkę... fajna przecena, Lego są dość drogie generalnie
wieje wieczorem wczoraj wiało, zasnąć nie mogłam...
[quote=justyna]matko... u mnie jest szaro i nie zanosi się że szybko przestanie lać... a lało całą noc...[/quote]
eh, u mnie dziś też cały czas pada
tak szaro i ciemno za oknem cały dzień...
ponury jhak i pogoda..
ja nawet syna zostawiłam w domu, bo się im w szkole wymyśliło iść na koncert - a nie dość że daleko to jeszcze leje i wieje
słońce wychodzi - od razu lepiej ;D
u nas tez słońce świeci i faktycznie dobrze wpływa na nastrój.
dobry, ale mam parę spraw na mieście i nie bardzo mi się chce iść
dziś fajny był dzionek!
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź