Odp: Bielizna
[quote=pinkmause]ja ze swoją siostrą zaczęłam się dopiero dogadywać jak zaszła w ciążę z pierwszym dzieckiem, wcześniej nie umiałyśmy w zgodzie zjeść obiadu [/quote]
Słodkie
Ja nie mam siostry, tylko dwóch braci - młodszych...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[quote=pinkmause]ja ze swoją siostrą zaczęłam się dopiero dogadywać jak zaszła w ciążę z pierwszym dzieckiem, wcześniej nie umiałyśmy w zgodzie zjeść obiadu [/quote]
Słodkie
Ja nie mam siostry, tylko dwóch braci - młodszych...
więź pozostanie bliska ale to dobrze że mamy koło siebie najbliższych bo sam człowiek nic nie wart, jak oglądałam program z Martyną Wojciechowską o jej podróżach to człowiek jak okruszek wśród tych pustyń i innych obszarow, a ta kobieta ma odwagę , podziwiam , a przecież mam małą córeczke
ale są kobiety, które mają inne priorytety; ja jakoś nigdy nie mogłam zrozumieć kobiet, które zostawiają malutkie dzieci i wyjeżdżają za granicę;
ja też nie i wiem że później są z tego powodu wielkie dramaty. Mam w rodzinie taką kuzynke , ktora była doprowadzona do tego żeby wyjechać za granice pracować, bo jej mąż narobił w bankach takich długów że pod zastaw wzieli ich mieszkanie. Ale kiedy wyjechała zostawiła niby już starsze dzieci, ale to odbiło sie bardzo na ich psychice a ten drań jej mąż i tak ją zostawił bo znalazł sobie młodsza i wyprowadził się dzieciaków zostawił całkiem samych.
Nie wyobrażam sobie dłuższą rozłąkę z dziećmi...
To tak na temat biżuterii
ja dopiero zaczynam sie z bratem dogadywać - prawie 7 lat różnicy między nami - z tym ze on młodszy
Kto może polecić dobry sklep internetowy z niedrogą bielizną??
między mną a moją siostrą jest różnica wieku 7 lat, ale chyba mamy zupełnie inne charaktery - ona zdecydowanie małomówna, więc cięzko nam się gada... mi ciężko z niej coś wyciągnąć.... może kiedyś się to zmieni, oby!
[quote=Kolorowapani]Kto może polecić dobry sklep internetowy z niedrogą bielizną??[/quote]
a co szukasz?
Jeśli np halek, ect to ogólnie przejzyj wszystkie stronki zbielizna i jak wyaptrzysz to patrz która najtaniej, a do cyckowych - to nie wiem.
Ogólnie - zauważyłam, ze w tych sklepach w wieu jest to samo tylko cena inna
[quote=malenka84]ja dopiero zaczynam sie z bratem dogadywać - prawie 7 lat różnicy między nami - z tym ze on młodszy[/quote]
ja tak samo mam - brat młodszy 7 lat, dogadujemy się super, choć... nie powiem trochę to trwało
Ja jeszcze z nim pokój dziele - to łatwo sobie wyobrazić walki np o kompa czy TV nie wpominając o sprzątaniu...
ja z siostrą miałyśmy na sczęście oddzielne pokoje, ale ze sprzątaniem to było ciężko...
też miałam wspólny z siostrą, a jak brat się pojawił to ja zaraz wyjechałam i już tyle mnie było
a ja jestem jedynaczką, więc zawsze miałam własny kąt
i teraz też mieszkam sama, chociaż wolałabym już z kimś...
a ja pokoj dzielę z dwójką dzieci i mężem u mnie to dopiero ... prawo buszu, kto pierwszy ten lepszy
uuu, ciężko masz...
w moich sąsiadów w 4pokojach mieszka 10osób... w tym 3dzieci, jedno ma dopiero parę dni...
A między mną a siostrą 12 lat różnicy....mam jeszcze brata starszego o rok.... Jak wyprowadzałam się z domu to najbardziej bylo mi szkoda "zostawić " siostrę, bo jestesmy zżyte......teraz mieszkam z mężem i dzieckiem w dwóch pokojach z kuchnią i łazienką....
nie wyobrażam sobie... ja z mężem w 2 pokojach i jest masakra ...
a wracając do tematu każdy ma na pewno swoją osobną szufladę na bieliznę
[quote=a.filipowska]nie wyobrażam sobie... ja z mężem w 2 pokojach i jest masakra ...[/quote]
my tak samo teraz, a w domu najpierw w 6. z babcią, rodzicami i siostrą i małym braciszkiem w 70metrach, potem Babcia odeszła, to z siostrą i bratem pokój miałam, ale to krótko tylko potem siostra się wyprowadziła to już sama dla siebie 17 metrowy pokój, brat oddzielnie a rodzice razem - teraz to tam luzy mają - trzy wielkie pokoje i 3 osoby żyć nie umierać
fajne gacie ;D
[img]//www2.victoriassecret.com/images/prodpri2/V292078.jpg[/img]
pomponikii ;D
świetne, zwłaszcza te pomponiki, ale weź to upchaj do spodni chyba że to tylko tak bez niczego innego nakładać
no własnie tez tak mysle weż to upchnij i wyglądasz hmm dziwacznie, albo to fajne:
[img]//www2.victoriassecret.com/images/prodpri2/V292086.jpg[/img]
tylko upchnij to do gaci ;P
ten welon to do ślubu
albo żeby obwiązać piersi bo nie ma nic do kompletu
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź