Odp: jaki nastrój macie dziś...?
leniucha mam i nic nie robię; kucharka mateż wychodne, nauczycielka jedynie musi dziecku pomóc...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
leniucha mam i nic nie robię; kucharka mateż wychodne, nauczycielka jedynie musi dziecku pomóc...
a ja w pracy i robić muszę, choć zafundowałam soebie malutka przewę teraz
taki średni- jak dzisiejsza pogoda
a mu mnie bardzo fajna pogoda
żadnego deszczu, żadnego wiatru, a powietrze tak rześkie, że aż nie chce się siedzieć w domu
a nastrój mam bardzo dobry
Bardzo dobry....słonko świeci....pranie się pierze...obiad zrobiony...teraz kawka i może coś słodkiego...
mnie się z tego wszystkiego to strasznie chce się spać
ponuro i nic mi się nie chce
mnie oprócz spania też zupełnie nic...
taki sobie... brzuszek mnie boli:(
Nie najlepszy....wczoraj do 22 lepiłam pierogi i zanim posprzatałam i w ogóle to było grubo po północy....
ja wstałam wściekła, noc miałam koszmarną, kot mnie chyba ze 20 razyzdzierał - nie wiem co mu się uroiło, ale teraz po dwóch kawach już lepiej
A ja jakoś w nocy zmarzłam... A teraz ok. Rozpaliłam w piecu.
a mnie ćmi głowa i niefajnie mi z tym
ujdize ale bym juz chciala do domu
jeszcze 3 godzinyt w pracy... ale akurat dziś spokój jest
zaczyna mnie łamać senność
a ja się rozbudzam, bo wizja pójści do domu przede mną juz blisko
a mnie czeka pracowity weekend... ale i impreza ostatkowa
ja w pracy dziś miałam koszmar istny, ale już dobrze, bo wizja 2 dni wolnych przede mną
bardzo dobry, właśnie obejrzałam Harrego Pottera, jutro pewnie z synkiem powtórkę zrobimy (byliśmy w kinie ale to tak dawno się wydaje)
wstałam, dobudzam się właśnie i fajny dzień chyba będzie... tylko posprzątać by wypadało, ale do tego jeszcze się nie przygotowałam psychicznie
Ja piję kawkę, słonko świeci,mąż spi po nocce, po obiedzie jedziemy na kawę do teściowej a na wieczór mężulek kupił winko Martini....ja mam zamiar zrobić faworki...
słonko mi pokazuje ile mam kurzu........a mi się tak nie chce sprzątać, ehhhhhh; za to mąż obiecał spagetii na obiad - jedyna potrawa którą zawsze robi sam, więc kucharka ma wolne (chociaż tyle)
a ja dzisiaj w łóżku spędzam dzień
To masz dobrze...
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź