Odp: A jakie wam się podobają sukienki na zimową imprezę?
Ta pierwsza wyjątkowa a ta druga dziwna
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ta pierwsza wyjątkowa a ta druga dziwna
no tak, fajne, fajne, ale żadnej nie miałaby gdzie założyć, chyba, że na bal... rozglądam się za jakąś sukienką na jesień/zimę (nie sylwestrową) i nie mam pojęcia co kupić... fajne są takie grubsze, wełniane, ale obawiam się, że trochę będą mnie podrubiać niestety...
ja uwielbiam takie długaśne, wąskie worki i najlepiej z golfem, mam takie 3, ale jeszcze mogłabym mieć; wadę mają, bo trochę się na tyłku defasonują - poprawia się po praniu
Ja w ogóle nie mam w szafie długiej sukienki....a szkoda....może jak będzie jakaś okazja żeby kupić...
a ja nie mam krótkiej, wszystkie oddałam młodszej siostrze
ja ma tylko do kolan lub za, ale tylko na lato
Dla mnie za odważne,ale w ogóle podobają mi się -na innych
ja przed śłubem to same długie nosiłam a po to na kródkie się przeżuciłam sukienki i spódnice-sama nie wiem co spowodowało taką zmianę
a ja z racji wieku zrezygnowałam z mini-mini, a że mam króciótkie nóżki to pseudo mini odpadają i pozostają lumpiaste do ziemi
mi się na kimś długie podobają, kiedyś zresztą sama dużo takich miałam, ale ostatnimi czasy (też jakoś po ślubie mi się tak zrobiło...) raczej do kolan noszę,. choć moje nogi krótkie i najpiękniejsze nie są... a co sobie będę żałować!
ja w szkole średniej nosiłam mini i dłuuugie, teraz przed kolana i do pół-łydki
A ja ostatnio prawie wyłącznie długie.
zmienia się to, teraz znowu latem była moda na sukienki leytnie do ziemi - strasznie mi się podobały niektóre, ale niestety wszystkie na mnie za długie, a jakoś na poprawki krawieckie nie miałam ochoty ani czasu...
w lecie długaśne, zwiewne, przewiewne i zwariowane
Ja niestety nie chodzę w sukienkach, to nie mogę doradzić.
Nie mam w szafie ani jednej sukienki.
Pod długie palto można założyć nawet cienką sukienkę, więc jestem za:)
Lubie takie wełniane, z golfikiem, do kolana, koniecznie z brokatowymi wstawkami. Są ciepłe, a przy tym mają to coś:)
Na zimę lubię sukienki z dzianiny z golfem
Kluczem do udanej stylizacji zimą jest warstwowanie. Wybierz gładką sukienkę o prostym kroju i połącz ją ze swetrem lub kardiganem w kontrastującym kolorze. Gruba, ciepła dzianina tworzy interesujące połączenie z subtelnym materiałem. Stwórz efektowny kontrast, zestawiając luźną kurtkę lub płaszcz z dopasowaną sukienką.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź