Temat: A jakie wam się podobają sukienki na zimową imprezę?
Np. na sylwestra albo coś innego? Ja mam w szafie zwykła małą czarną. Czy modne są nadal suknie z gorsetami?
Wolicie coś klasycznego czy bardziej ekstrawaganckiego?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Np. na sylwestra albo coś innego? Ja mam w szafie zwykła małą czarną. Czy modne są nadal suknie z gorsetami?
Wolicie coś klasycznego czy bardziej ekstrawaganckiego?
Klasyczna, elegancka, kobieca. Suknia wieczorowa dla dojrzałej kobiety. Ekstrawagancke może troszeczkę. Zawsze skąpa górą, zakryta dołem.
Ostatnio edytowany przez pinkmause (2009-10-18 21:00:39)
ta czarna ... boska
Ciężko powiedzieć - ale nie lubię zbyt prostych. Natomiast to jest tak, że czasem coś zobaczę i wiem, że to jest to, mimo, że nie umiem teraz powiedzieć jakie sukienki wolę. A tak swoją drogą to uświadomiłam sobie, że nie mam żadnej takiej sukienki na jesień do pracy, tak na codzień...
mam do sprzedania podobną do tej czerwonej
też czerwona, długa, tylko góra inna-taka na szyję
Klasyczna, elegancka, kobieca. Suknia wieczorowa dla dojrzałej kobiety. Ekstrawagancke może troszeczkę. Zawsze skąpa górą, zakryta dołem.
nie mam ładnych takich kiecek... prędzej na co dzień... też mam jedna do sprzedania, jest naprawde ładna i w świetnym stanie!!! ale... nie dopinam się w biuście
ja uwielbiałam sukienki i się ich nazbierało, a że zawsze klasyczne, to i modne wiecznie
a ja bym chciała sobie coś kupić do pracy jakąs małą czarną- tylko nic mi sie nie podoba
ja mam inne pojęcie małej czarnej, ale znowu o tym moim guście pisać to mi się nie chce; w mini nie latam
A ja na co dzień lubię ubierać sukienkę na spodnie...
ja tak na wiosnę robię
A ja jak jest mi zimno w tyłek...
a mi sie takie kopertowe podobaja tylko nie mam figury modelki i nie wiem jak bede sie podobała w takiej ....
No to musisz spróbować. i to koniecznie.
Ja tez lubie teraz zakładać sukienki na spodnie...
ja nigdy nie próbowałam tak się ubierać
Ta czrna piękna
każda do idealnej figury
To fakt
ta kreacja była dla mnie inspiracją do jednegoz artykułów, który mam nadzieję wkrótce będzie do przeczytania;
dla mnie bomba
super kiecka
ja w mrozy zakładam taką grubszą spódnice na spodnie, ona jest z czegoś a'la śpiwór i ma rozciencia, więc mogę swobodnie chodzić a naprawdę jest mi dużo cieplej... ale to tylko jak jest bardzo zimno, w pracy zdejmuję i już :-)
Cudo.
Tutaj natomiast paskudztwo, ale pewnie ciepło w głowę
Ale rękawiczki niczego sobie...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź