Temat: Herbatka na ból brzucha
Kupiłam zestaw herbatek - jaka najlepsza na ból brzucha - zielona, czarna, czerwona czy biała, a może owocowa. Pomóżcie!!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupiłam zestaw herbatek - jaka najlepsza na ból brzucha - zielona, czarna, czerwona czy biała, a może owocowa. Pomóżcie!!!!
Najlepszy jest rumianek - sprawdzony!
Potwierdzam. Najlepsze działanie ma rumianek. Sama jak czasami odczuwam napięcie związane z bólem brzucha oraz mam bóle spowodowane miesiączka to piję własnie rumianek. Początkowo nie mogłam sie przyzwyczaić do jego smaku ( smaczny to on nie jest) ale teraz nawet polubiłam.Warto jest kupować lepszej jakosći ( optymalnie jak są to całe ususzone kwiaty).
Czasami jednak boli tak bardzo, że nawet rumianek nie pomaga.Sięgam wtedy po jakis lek rozluźniający. Dobra jest nospa.
Ja zawsze na ból brzucha piję czerwoną teekanne, bardzo pomaga, polecam spróbować
próbowalam różnch ziółek na ból brzucha związany z miesiączką, niestety średnio mi to pomaga. Wolę wziąć coś, co szybko złagodzi ból, bo ma kofeinę, która przyspiesza działanie. W biurze to wszystkie dziewczyny stosują.
Mi pomagają ciepłe okłady i odpoczynek w pozycji leżącej.
Dieta lekkostrawna albo post na czas bólu też pomagają.
Polecam herbatki z rumiankiem i melisą.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź