Odp: Zabieg na zmarszczki, jaki wybrać
Polecam Botox (tańszy) albo Kwas Hialuronowy (droższy). Najlepiej umówić się na spotkanie ze specjalistą. Doradzi, pomoże wybrać.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Polecam Botox (tańszy) albo Kwas Hialuronowy (droższy). Najlepiej umówić się na spotkanie ze specjalistą. Doradzi, pomoże wybrać.
podobno świetne efekty daje wampirzy lifting
Też ostatnio sporo słyszę dobrego o tym wampirzym liftingu W sumie to specjalista powinien dobrać zabieg, który będzie najskuteczniejszy w naszym przypadku. Ogółem jakbyście szukały dobrego gabinetu to warto korzystać z tej strony:
ja jak bylam z kuzynką w łódzkiej klinice Dermed bo miała konsultację u dr Doroty żukowskiej zdecydowałam się właśnie na wygładzenie zmarszczki czołowej . Zaproponowała mi dr Botox, powiem wam efekt super
[quote=fiona45]Ja myślę, też nad depilacją pach i bikini , ale jeszcze nie wiem czy tylko bikini po bokach czy w całości. Jednak jestem trochę wstydliwa, ale taka depilacja wydaje mi się , że sprawdzi się doskonale na letnie wyprawy, zawsze to ładnie wygląda.[/quote]
Nie ma czego się wstydzić, przecież to też Kobieta, która wykonuje zabieg, A tak w rezultacie to ja nawet słyszałam że faceci takie depilacje wykonują i się nie wstydzą. To czego my się mamy wstydzić. Moim zdaniem nie zwlekaj tylko umów się na zabieg.
Stosował ktoś laser na trądzik?
Na trądzik laseru się nie stosuje. Stosuje się laser na blizny potrądzikowe. Jest to w zasadzie najskuteczniejsza metoda usuwania takich blizn. Jeśli jednak masz widoczny aktywny trądzik to laserem możesz sobie jeszcze swój stan pogorszyć. Tak wiec polecam wybrać się na początku do dermatologa , wyleczyć krosty. A potem dopiero myśleć o laserze.
We Wrocławiu mogę polecic Pro Clinic. Ostatnio postanowiłam laserem usunąc przebarwienia na skórze oraz nieco wymodelować twarz( nie wiem czy zdajecie sobie sprawę z tego,że laser również może działać przeciwzmarszczkowo). Jestem zadowolona.Pełen profesjonalizm.
Ostatnio edytowany przez Marylka20 (2017-07-10 12:44:07)
No i zdecydowałam się na bikini całości. Jestem zachwycona o wiele mniej już włosków. A to jest już wygoda. A pachy prawie ogóle już po 2 razach nie widoczne tak bardzo .
Na zmarszczki można wybrać mezoterapię mikroigłową jak ktoś się boi igiełek, bo zabieg jest mniej bolesny niż przy tradycyjnej mezoterapii. Pani Marlena poleciła mi ampułką z kwasem hialuronowym bo po opalaniu mam dość skórę przesuszoną.
Zbieg muszę powtórzyć za 3 tyg. bo mam dość skórę przesuszoną.
A moja mama zrobiła sobie Botox i nici PDO bo obecnie są stosunkowo niedrogie w chiroplasticabc, Wrocław u dr Liliya Melehanych
No u mnie też już pojawiają sie pierwsze zmarszczki itp. no ale co zrobić jedynie zabiegi medycyny estetycznej mogą nam pomóc ja właśnie przymierzam się do liftingu twarzy w orthosie w Komorowicach. I mam pytanie czy któraś z was tam może wykonywała już i może powiedzieć jak było? czy warto?
mozesz sie pozbyc zmarszczek przy pomocy takiego urzadzenia https://cosmed24.pl/produkty/9878-plasma-lift.php działa cuda. Moja kolezanka właśnie sobie zakupiła takie urzadzenie do salonu i ma mase klientek;) Także widze, że wychodza zadowolone. Niebawem i mnie czeka usuwanie zmarszczek wiec całkiem mozliwe ze tez sie skusze;)
Duzo zalezy od wieku, kondycji skory i tez tego, czy juz na jakies zabiegi chodzilismy Taki typowy zabieg na zmarszczki to botoks. Moja mama na nim byla u dr Kępy, jest po 50tce, wiec u niej zwykla mezoterapia czy kwas migdalowy itd. nie pomoze za duzo. A po botoksie faktycznie miala gladsza skore, ale nie jakas naciagnieta czy cos. Lekarz musi tez dobrac odpowiednia ilosc preparatu, tak zeby twarz zachowala naturalny wyglad.
Botoks zazwyczaj stosuje się na zmarszczki na czole, jeżeli chodzi o dolinę łez, zmarszczki palacza itp. to kwas hialuronowy się stosuje. ja od dłuższego czasu wypełniam zmarszczki, co wiadomo, że kwas się wchłania i zabiegi co jakiś czas trzeba powtarzać. Nie ma się czego bać dziewczyny, rezultaty super.
Na dolinę łez najlepszy sunekos! Rewelacyjnie regeneruje, odżywia i nawilża. Dodatkowo wygładza zmarszczki.
Jest wiele skutecznych i bezbolesnych zabiegów poprawiających wygląd skóry twarzy. Ja zazwyczaj chodzę na mezoterapię igłową oraz botulinowe usuwanie zmarszczek. Osobiście jestem bardzo zadowolona z rezultatów i chętnie będę kontynuować kurację.
Botoks chyba będzie najlepszy .
Ostatnio edytowany przez Anays (2022-12-18 20:25:38)
Fajne jest wypełnianie zmarszczek kwasem hialuronowym.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź