Odp: Rossmann
Zawsze kupuję u nich żele do kąpieli bo często mają promocje. No i -49% na daną serię kosmetyków też spoko.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zawsze kupuję u nich żele do kąpieli bo często mają promocje. No i -49% na daną serię kosmetyków też spoko.
Też lubię ich za promocje Oprócz tego dużo drogerii i spory wybór kosmetyków. Zawsze tam znajdę to co potrzebuje.
Nie chodzę do Rossmanna odkąd stał się sklepem wielobranżowym, bo tam nie kupuję ubrań czy rzeczy dla dzieci, więc wolę typowe drogerie, gdzie się nie błądzi między rozmaitymi stoiskami i w tłumie...
Mam wrażenie, że tam kosmetyki są coraz tańsze:) Z czego one są robione...?
To fakt, w Rossmannie można i wywołać zdjęcia i kupić chipsy. To trochę jak w Empiku, który niby jest księgarnią. I jak z Pocztą Polską, na której przy kupowaniu znaczków proponują cukierki, mydło i bieżnik na stół.
Takie normalne ceny kosmetyków w Rossmannie to i tak są dużo wyższe niż w niektórych sklepach, zwłaszcza internetowych. Mam oczywiście na myśli kosmetyki inne, niż te sprzedawane pod marką własną. Co do tych robionych dla Rossmanna, to rzeczywiście może zastanawiać, z czego to jest zrobione, choć z drugiej strony, jeśli w każdym mieście jest nawet po kilka Rossmannów, to muszą tego produkować ogromne ilości, co pewnie ma wpływ na cenę. Czy te surowce są rzeczywiście tak tanie? Jeśli kogoś stać, to i tak sięga po te droższe, często biorąc pod uwagę skład.
Ja już tam nie chodzę, zawsze są kolejki i ciągle zmieniają położenie produktów więc trudno coś znaleźć...
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź