Odp: Co dziś dla siebie zrobiłaś??
ja też chcę, ale jak się uporam z robotą, może na święta sobie zafunduję, wtedy nie będę się musiała pokazywać 'obcym' a rodzina i tak wie, żem śliczna więc żadne kropki na twarzy im nie zrobią różnicy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja też chcę, ale jak się uporam z robotą, może na święta sobie zafunduję, wtedy nie będę się musiała pokazywać 'obcym' a rodzina i tak wie, żem śliczna więc żadne kropki na twarzy im nie zrobią różnicy
masaż i wszystko co potrzebne mojej twarzy i szyi- czyli peelig,maska i dawka dobrego samopoczucia
super, ja nic na razie nieplanuję poza pazurkami i henną, ale to niemal norma
To tak jak u mnie pilegnacja profesjonalna twarzy tak z raz na dwa miesiące
[quote=hallina]To tak jak u mnie pilegnacja profesjonalna twarzy tak z raz na dwa miesiące[/quote]
wow...... fajowo! ja dwa razy do roku sobie funduję
Ja wypróbowałam maseczkę ściągającą....faktycznie ściągająca....i skóra jest miła w dotyku po...
ja dzisiaj zakupiłam sobie fajny sweterek i bluzeczkę czyli chodziłam po sklepach to właśnie dziś dla siebie zrobiłam
A ja prawie skończyłam tą chustę. Trochę się martwiłam, ze zabraknie mi nitki, a to jakaś wiekowa, nie wiem, czy w sklepie gdzieś bym znalazła.
Uff...
Ale wielka mi wyszła!!!
2,5 m x 1,1 m.
Nie wiem tylko, czy robić frędzle.
A wy jak myślicie?
frędzle
lepiej wyglada
No i bardzo ciepła, bo to taka wełenka...
ja dziś mam to co i wczoraj chore dziecko w łóżku marudneeeee!
No to bardzo współczuję...
I dużo zdrowia życzę.
dzięki!
Nie ma za co. Nie raz to przerabiałam..
tak jak i ja bo dziewczyny mam szpitalne i nie raz chorowały ale z tym można nauczyć sie żyć! Pocieszam sie żeby aby gorzej nie było bo te nasze problemy to nic w porównaniu z innymi ludźmi
Ja ze szpitalem raz miałam tylko doświadczenia, ale więcej bym już nie chciała.. Masakra.
a ja na szczęście nie mam na tym polu doświadczenia i oby tak pozostało
Też ci tego życzę. Szczerze.
podobnie teraz na dzieciecym łóżka powystawiane nawet na korytarz miejsc nie ma
Na szczęście też nie miałam do czynienia ze szpitalem i mam nadzieję,że tak pozostanie...
A ja piję druga kawę.
ja właśnie się zastanawiam nad śniadankiem, a jakoś na nic nie mam ochoty
ja dziś też nie za bardzo wszystko mnie dołuje
Głowa do góry...
Może będzie lepiej.
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź