Temat: Jakie są modne zimowe czapki
Cześc. Chciałabym sobie zamówić jakąs w najblizszych dniach. Co jest obecnie na topie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześc. Chciałabym sobie zamówić jakąs w najblizszych dniach. Co jest obecnie na topie?
Cześc. Chciałabym sobie zamówić jakąs w najblizszych dniach. Co jest obecnie na topie
Ja właśnie sobie zamówiłam nową czapkę. Kupiłam sobie ciepłą czapkę z pomponem. Konkretnie:
Kupowałam tutaj: . Jest to czapka marki Roxy, bardzo dobrze wykonana oraz wygodna. Miałam jedną w zeszłym roku ale z głupoty zgubiłam.W tym roku zamówiłam sobie podobną bo jeszcze jak do tej pory nie miałam tak ciepłej czapki.
Mi podobają się grube, duże czapki. Nie podobają mi się włosy po nich, ale czapki tak. Ta na zdjęciu super (tylko co to są te białe kropki?) Mam musztardową, szarą ażurową, duuużą fioletową, mam czarną uszankę i czapkę moro z daszkiem.
Przypuszczam ,że dżety naszyte obejrzyj sobie te czapki polecam .http://czapki.pl/
Z podwójnymi pomponami ciągle są w modzie, ale ja mam z jednym i ze świecącymi dżetami, też modnie;)
U mnie czapki w ogóle nie są w modzie, nie chcę niszczyć fryzury nimi...
ja dobieram tak, żeby mi pasowała czy modna, to mało ważne dla mnie
Z pomponami są najlepsze!
Wśród modnych czapek na zimę znajdziemy modele z gładkim lub warkoczowym splotem, w wersji beanie, z futrzanym pomponem,ciepłe chusty kaszmirowe, skórzane czapki z daszkiem lub kominy przypominające kaptur.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź