Temat: Gimnastyka poranna:)
Od tygodnia wstaję 15 min. wcześniej żeby trochę się rozruszać i obudzić bez kawy:) Jakie ćwiczenia polecacie na takie poranne rozciąganie się? W ogóle praktykujecie coś takiego?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Od tygodnia wstaję 15 min. wcześniej żeby trochę się rozruszać i obudzić bez kawy:) Jakie ćwiczenia polecacie na takie poranne rozciąganie się? W ogóle praktykujecie coś takiego?
W liceum jak chciałam schudnąć to tak robiłam:) Ale wiele to nie dało, a teraz wolę dłużej sobie pospać:) A na poranną gimnastykę polecam poprzeciągać się po obudzeniu:)
Ja zamiast gimnastyki robię sobie dłuższy spacer - do pracy. W ten sposób mam dawkę porannej aktywności i oszczędzam nie płacąc za przejazdy.
> Anays napisał/a:
> Od tygodnia wstaję 15 min. wcześniej żeby trochę się rozruszać i obudzić bez kawy:) Jakie ćwiczenia polecacie na takie poranne rozciąganie się? W ogóle praktykujecie coś takiego?
Ja regularnie chodzę na trening z elektrostymulacją mięśni. Raz w tygodniu, na 20 minut, wystarczy, żeby solidnie się napocić i przy okazji (o dziwo) nabrać chęci do pracy
A ja sobie robię dłuższy spacer rano, ok. pół godziny po parku z psem.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź