351

Odp: Co dziś dla siebie zrobiłaś??

[quote=bodeta]My dostaliśmy w tamtym roku od przyjaciółki i obwiesiliśmy choinkę. Jaka była radocha przy jej rozbieraniu. smile[/quote]
my kiedyś ubieraliśmy w cukierki... nie było co zdejmować z niej po świętach big_smile

352

oj, jak fajnie! Ja w tamtym roku obwieszałam choinkę ususzonymi plastrami pomarańczy, cytryn, orzechami, cynamonem, cukierkami na złotych niteczkach. Ale pierniczków nie miałam sad Dlaczego u mnie nikt nie robi w rodzinie pierniczków?? sad

353

kupiłam sobie buty

354

[quote=a.filipowska]oj, jak fajnie! Ja w tamtym roku obwieszałam choinkę ususzonymi plastrami pomarańczy, cytryn, orzechami, cynamonem, cukierkami na złotych niteczkach. Ale pierniczków nie miałam sad Dlaczego u mnie nikt nie robi w rodzinie pierniczków?? sad[/quote]
To dobry pomysł.
Były pyszne i pięknie lukrowane.

355

ja nie pikę, ale na choinkę kupuję lizaki długie ... w 2 dzień świąt mało co jest ....

356

[quote=justyna][quote=bodeta]My dostaliśmy w tamtym roku od przyjaciółki i obwiesiliśmy choinkę. Jaka była radocha przy jej rozbieraniu. smile[/quote]
my kiedyś ubieraliśmy w cukierki... nie było co zdejmować z niej po świętach big_smile[/quote]

po świetach były puste tongue
tak u mnie ;D

a dzis: peeling smile i maseczkę smile

357

a ja koleżankę zaprosiłam i będą pogaduchy smile

358

zafundowałam sobie poobiednią drzemkę, czyli to, co leniuszki lubią najbardziej smile

359

[quote=pinkmause]zafundowałam sobie poobiednią drzemkę, czyli to, co leniuszki lubią najbardziej smile[/quote]

zazdroszczę .... kiedy moje dzieci będą duze, ze nie będę musiała ich pilnować

360

upiekłam milion pierniczków... a ciasto mi jeszcze zostało, chyba dam Mamie smile

361

to może się znami podzielisz tymi piernikami big_smile

362

a ja wreszcie kupiłam sobie czekolade z orzechami ... dzieci spia a ja juz 3 rzędów nie mam wink

363

poczęstuj, bo ja już nic nie mam sad

364

he he he o tej porze to już nie zdrowo wink

365

wszystko zdrowo tongue co polepsza nasz humorek ;D

366

[quote=asiula83]he he he o tej porze to już nie zdrowo wink[/quote]

mnie tam nie szkodzi lol

367

pograłam sobie na ps3 - w Uncharted 2: Among Thieves big_smile
i sie zakochałam tongue w Nathanie ;D

ale gra fajna, wciągająca, po polsku (super sie słucha tych co niektórych hmm "z lekkim podtekstem" komentarzy oraz super grafika smile
Dopiero przesżłam ok 10 % - bo mój sam chciał pograć ale jutro planuje troche więcej pograć. z tego co sie zapowaida troche się z nią pobawie smile

368

ja nie lubię gier .... bo nawet nie mam czasu na granie

369

mnie na gry tak średnio raz w roku mocno nachodzi, ale to tak, że całą grę w 2 tygodnie przechodzę,wtedy istnieje tylko praca, a po  pracy gra - nic innego się nie liczy. a potem znów przez rok nie gram wink

370

Coś czuje, że od tej gry to siła będzie mnie trzeba odganiac ;D

371

nigdy nie gram, chyba że w literaki, nie mam ani ochoty ani czasu; ale moi chłopcy, jakby mogli to niejednokrotnie by się pozabijali o dostęp do kompa smile

372

ja na szczęście uzależniam się "krótkoterminowo" smile inaczej ciężko by było ...

373

A ja wymoczyłam solidnie stopy,zrobiłam im peeling,potem nałożyłam maskę,a po poł godzinie zrobiłam wesoły pedicure

374

sałatkę do pracy big_smile

375

Wypiłam kawkę z drożdżówką.
I jestem w trakcie robienia sobie ciepłej chusty na szydełku.