Odp: Co dziś dla siebie zrobiłaś??
[quote=bodeta]My dostaliśmy w tamtym roku od przyjaciółki i obwiesiliśmy choinkę. Jaka była radocha przy jej rozbieraniu. [/quote]
my kiedyś ubieraliśmy w cukierki... nie było co zdejmować z niej po świętach
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[quote=bodeta]My dostaliśmy w tamtym roku od przyjaciółki i obwiesiliśmy choinkę. Jaka była radocha przy jej rozbieraniu. [/quote]
my kiedyś ubieraliśmy w cukierki... nie było co zdejmować z niej po świętach
oj, jak fajnie! Ja w tamtym roku obwieszałam choinkę ususzonymi plastrami pomarańczy, cytryn, orzechami, cynamonem, cukierkami na złotych niteczkach. Ale pierniczków nie miałam Dlaczego u mnie nikt nie robi w rodzinie pierniczków??
kupiłam sobie buty
[quote=a.filipowska]oj, jak fajnie! Ja w tamtym roku obwieszałam choinkę ususzonymi plastrami pomarańczy, cytryn, orzechami, cynamonem, cukierkami na złotych niteczkach. Ale pierniczków nie miałam Dlaczego u mnie nikt nie robi w rodzinie pierniczków?? [/quote]
To dobry pomysł.
Były pyszne i pięknie lukrowane.
ja nie pikę, ale na choinkę kupuję lizaki długie ... w 2 dzień świąt mało co jest ....
[quote=justyna][quote=bodeta]My dostaliśmy w tamtym roku od przyjaciółki i obwiesiliśmy choinkę. Jaka była radocha przy jej rozbieraniu. [/quote]
my kiedyś ubieraliśmy w cukierki... nie było co zdejmować z niej po świętach [/quote]
po świetach były puste
tak u mnie ;D
a dzis: peeling i maseczkę
a ja koleżankę zaprosiłam i będą pogaduchy
zafundowałam sobie poobiednią drzemkę, czyli to, co leniuszki lubią najbardziej
[quote=pinkmause]zafundowałam sobie poobiednią drzemkę, czyli to, co leniuszki lubią najbardziej [/quote]
zazdroszczę .... kiedy moje dzieci będą duze, ze nie będę musiała ich pilnować
upiekłam milion pierniczków... a ciasto mi jeszcze zostało, chyba dam Mamie
to może się znami podzielisz tymi piernikami
a ja wreszcie kupiłam sobie czekolade z orzechami ... dzieci spia a ja juz 3 rzędów nie mam
poczęstuj, bo ja już nic nie mam
he he he o tej porze to już nie zdrowo
wszystko zdrowo co polepsza nasz humorek ;D
[quote=asiula83]he he he o tej porze to już nie zdrowo [/quote]
mnie tam nie szkodzi
pograłam sobie na ps3 - w Uncharted 2: Among Thieves
i sie zakochałam w Nathanie ;D
ale gra fajna, wciągająca, po polsku (super sie słucha tych co niektórych hmm "z lekkim podtekstem" komentarzy oraz super grafika
Dopiero przesżłam ok 10 % - bo mój sam chciał pograć ale jutro planuje troche więcej pograć. z tego co sie zapowaida troche się z nią pobawie
ja nie lubię gier .... bo nawet nie mam czasu na granie
mnie na gry tak średnio raz w roku mocno nachodzi, ale to tak, że całą grę w 2 tygodnie przechodzę,wtedy istnieje tylko praca, a po pracy gra - nic innego się nie liczy. a potem znów przez rok nie gram
Coś czuje, że od tej gry to siła będzie mnie trzeba odganiac ;D
nigdy nie gram, chyba że w literaki, nie mam ani ochoty ani czasu; ale moi chłopcy, jakby mogli to niejednokrotnie by się pozabijali o dostęp do kompa
ja na szczęście uzależniam się "krótkoterminowo" inaczej ciężko by było ...
A ja wymoczyłam solidnie stopy,zrobiłam im peeling,potem nałożyłam maskę,a po poł godzinie zrobiłam wesoły pedicure
sałatkę do pracy
Wypiłam kawkę z drożdżówką.
I jestem w trakcie robienia sobie ciepłej chusty na szydełku.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź