Temat: Sól jodowana czy kamienna?
Ostatnio czytam, że sól jodowana to nie jest taki dobry wybór... Jaką sól stosujecie w kuchni?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ostatnio czytam, że sól jodowana to nie jest taki dobry wybór... Jaką sól stosujecie w kuchni?
Przy obecnym problemie wielu osób z chorobami tarczycy to jodowana zdecydowanie:)
Kiedyś jadłam tylko kamienną, ale ona jest po prostu 'brudna' w kolorze, a jodowana jest przyjemnie biała, więc już do kamiennej nie wrócę:)
Ja przerzuciłam się na różową himalajską, bo ma więcej minerałów:)
Tylko jodowana, kamienną to chyba używa się do kiszenia kapusty i produkcji żywności...?
Ja mam tylko jodowaną!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź