Odp: Ploteczki - ogólny Off Topic :D
[url]http://urodaizdrowie.pl/nagrody-dla-najaktywniejszych-2[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://urodaizdrowie.pl/nagrody-dla-najaktywniejszych-2[/url]
to wiem, ale jaka tu mowa o losowaniu, bo ja nie widzę
nie wiem, może nagrody wylosują?
czort wie....
to ma być losowanie? Myśle że najaktywniejszym po prostu dadzą co nieco
ale właśnie rozkminiam czy łącznie będzie 20 nagród i w jakiej kolejności będą przyznawane, bo ja np wole kosmetyki niż do pichcenia;). CZy kazda z 10tki dostanie to i to...
Myślę że pierwsza 10 dostanie kosmetyki a druga przyprawy , ale to moje domysły chyba że nas jest mało to i to i to!
[quote=malenka84]ale właśnie rozkminiam czy łącznie będzie 20 nagród i w jakiej kolejności będą przyznawane, bo ja np wole kosmetyki niż do pichcenia;). CZy kazda z 10tki dostanie to i to...[/quote]
też się nad tym właśnie zastanawiałam też wolałabym kosmetyki ale nikt się nie pyta o "wolenie" jak na razie
Osób jest dużo tutaj ale większosć milczy
kosmetyki to jest to, co tygryski lubią najbardziej
Wszystko się już niedługo okaże....
nooo, aktywność niektórych jest porażająca - Pinkmause - gratulacje i zazdroszczę czasu na to
ja jestem strasznie gadatliwa, taka papla i nic na to nie poradzę; jak mi ktoś mówi wypowiedz się w pięciu zdaniach, to te zdania są dziesięciokrotnie podrzędnie złożone, a i tak nie powiem wszystkiego
[quote=pinkmause]ja jestem strasznie gadatliwa, taka papla i nic na to nie poradzę; jak mi ktoś mówi wypowiedz się w pięciu zdaniach, to te zdania są dziesięciokrotnie podrzędnie złożone, a i tak nie powiem wszystkiego [/quote]
to widać, nie musisz się tłumaczyć
to się uśmiałam - jakie ładne dłuuugie zdanie
jeszcze2 godziny do końca pracy i weekend ;D
A ja jak pomyślę o weekendzie to mi się wszystkiego odechciewa!!!
[quote=emilia_s292]A ja jak pomyślę o weekendzie to mi się wszystkiego odechciewa!!![/quote]
a to czemu? ja dziś do 17 w pracy i zaczynam odżywać!
ale Wam fajnie .... ze macie new w pracy, ja cały tydzien miałam taki zapierdziel, ze ledwo na oczy widzę ....
a netu nie mamy - bo raz - nie ma sie czasu na internet a dwa - prezes nie wyraził zgody - maja tylko preszesi czyli całe 5 osób
ale ... mamy fajnego informatyka, który czasami robi ... PSTRYK i mamy na kilka godzin internet ale później wyłancza - a już jak prezesa głównego niema - to też jest lajtowo, bo pozostali - są OK
Ostatnio edytowany przez asiula83 (2009-11-13 19:57:49)
No bo jutro jedziemy na roczek i dwa latka....mała przeziębiona....a to jeszcze podróż...dużo ludzi....potem powrót....w niedzielę na urodziny....
no to balanga Ci się szykuje ... nie ma co
ja jutro ide sobie grać do mojego ;D
[quote=emilia_s292]No bo jutro jedziemy na roczek i dwa latka....mała przeziębiona....a to jeszcze podróż...dużo ludzi....potem powrót....w niedzielę na urodziny....[/quote]
aaa, no tak, to te słodkości będziesz jeść fajnie będzie, nastaw się pozytywnie!
pozytywne nastawienie to jest to!
ja mam internet w pracy, ale raczej nie mogę korzystać z niego "prywatnie" - po pierwsze nie ma czasu, po drugie lepiej żeby nikt nie widział. Czasem tylko jak szefostwa nie ma to to wykorzystuję
[quote=a.filipowska]ja mam internet w pracy, ale raczej nie mogę korzystać z niego "prywatnie" - po pierwsze nie ma czasu, po drugie lepiej żeby nikt nie widział. Czasem tylko jak szefostwa nie ma to to wykorzystuję [/quote]
no to masz podobnie do mnie ... u mnie wszystko zależy od informatyków i magicznego pstryczka
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź