Temat: zamienniki tuszy do drukarki
jesteście na tak czy na nie? Znacie jakieś dobre i niedrogie które sie sprawdzą w domu?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jesteście na tak czy na nie? Znacie jakieś dobre i niedrogie które sie sprawdzą w domu?
Używam, to dobry sposób żeby zaoszczędzić trochę pieniędzy, z niedrogich i dobrych to na myśl mi przychodzą actisy, znana marka i jakość całkiem w porządku
Do druku bieżących dokumentów są ok i tanio wychodzą, kupujemy na allegro za nieco ponad 20 zł/szt
Ja kupuję na Allegro za 20-30 zł zamienniki tonerów do drukarki Brother i na szczęście nie zdarzyło mi się trafić na jakiś trefny produkt. Miałam wcześniej drukarkę Canon, która nawet przy oryginalnych tuszach, kosztujących po 75 zł, wariowała i nie wykrywała ich. To były pieniądze wyrzucone w błoto.
Warto przed zakupem drukarki sprawdzić, czy nadadzą się do niej zamienniki... Moja siostra kupiła taką, do której niestety tylko drogie oryginalne tonery pasowały, na zamiennikach nie chciała pracować...
Ja korzystam i nie ma z tym problemów...
Są też tusze wlewane do tonera i to jest lepszy sposób niż ciągłe wyrzucanie zużytych tonerów.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź