Odp: w jaki sposób rozreklamować swoją firmę
Pendrive reklamowy jest moim zdaniem dość dobrym pomysłem. Tu np. można mieć różne kształty na zamówienie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pendrive reklamowy jest moim zdaniem dość dobrym pomysłem. Tu np. można mieć różne kształty na zamówienie
Pomyśl koniecznie o reklamie w internecie, ma największy zasięg. Dobrze byłoby też oznaczyć biuro szyldem lub wizytówką na drzwi . Twoja firma musi się wyróżniać na rynku tak żeby klienci chcieli skorzystać z Twoich usług. Dobrym pomysłem jest skorzystanie z pomocy agencji reklamowej.
Ostatnio edytowany przez nikusia13 (2017-06-01 17:50:27)
Poza reklamą w sieci warto pomyśleć jeszcze o nadruku logo firmy na fajnych gadżetach, takie torby i pokrowce są idealne dla pizzerii, firm odzieżowych, wypożyczalni i sklepów ze sprzętem sportowym czy siłowni idealną forma reklamy.
Można postawić na telebim, bo mimo tego że teraz rozwinął się bardzo marketing internetowy to takie tradycyjne sposoby nadal są skuteczne. Taka forma promocji w strategicznym miejscu na pewno będzie efektywna.
Ostatnio edytowany przez Balley (2017-11-07 16:41:08)
Chyba najlepiej jest teraz polegać na fb, albo instagramie.
Tam teraz ludzie najwięcej czasu spędzają...
Co do hostingu - kilkadziesiąt złotych rocznie i macie solidną, niezawodną usługę na hekko.
Naprawdę nie ma powodów do tego, żeby cokolwiek z tym kombinować.
Drogie usługi nie mają sensu, a tutaj macie już dobry serwer, za małą kasę, z porządnym supportem.
Można też założyć fanpage na Facebooku, tanio i skutecznie
Obecnie tik tok jest modny, jak firma ma ofertę dla młodych to warto ją tam promować
Gadżetami z nadrukiem nazwy firmy i strony www - smycze, kubki, breloki itp.
Na fb są fajne kampanię i niedrogie, można wybrać grupę docelową itp.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź