Temat: Chusteczki brązujące
Jakie macie doświadczenia z używaniem chusteczek samoopalających? Są lepsze od balsamów?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakie macie doświadczenia z używaniem chusteczek samoopalających? Są lepsze od balsamów?
To jest dobra opcja, jak chcemy się :"opalić" przed samym wyjściem np. na imprezę, efekt jest natychmiastowy, choć mało trwały.
A jak z równomiernym nakładaniem?
Tu trzeba trochę się namęczyć, bo krem czujemy pod dłonią, a chusteczka to precyzyjniejsza sprawa do nałożenia...
Kiedyś myślałam, żeby spróbować takie chusteczki, efekt naturalny?
a ja pierwszy raz słyszę o tych chusteczkach
O kurczę, też pierwszy raz słyszę o takim rozwiązaniu! Ciekawa jestem, jak z trwałością takiej opalenizny?
Zostawiają smugi niestety, pewnie trzeba mieć wprawę w nakładaniu...
Nie polecam zdecydowanie tych chusteczek, chciałam nieco nabrać opalenizny na wieczorne wyjście a skończyło się na smugach na całym ciele. Nie wspomnę już o ubraniach...
Nie przemawiają za mną chusteczki wolę jakiś trwalszy efekt a taki uzuskałam używając pianki- bezpieczna dla ubrań nie pozostawia śladów brązowych.
Ostatnio edytowany przez witka45 (2021-06-28 17:41:51)
Chusteczek nie stosowałam ani razu. Ja pianki używam bo inne produkty dawały mi pomarańczowy efekt
Chudteczki są fajne bo naturalny efekt dają, nie ma się czego bać, nawet moja babcia się do nich przekonała...
Dawno nie widziałam ich w drogeriach, ciekawe czy ktoś je jeszcze produkuje...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź