226

Odp: Biżuteria

ja juz od 4 lat przy tym samym pracuje tyle że w innych miejscach więc się nazbierało troche tej bizuteri

227

Nawet szefowa kazała codziennie żebym ubierała ze stoiska inną rzecz bo ponoć reklama jest lepsza

228

nie wątpię, ja to  zawsze bzika dostaję jak chcę coś wybrać smile

229

tego jest tyle że wszystko chętnie by sie przymierzyło i dopiero cos kupiło

230

tak właśnie mam  i niezdecydowanie mnie niejednokrotnie doprowadza do szału lol

231

uwierz mi ekspedientkę jeszcze bardziej big_smile

232

z tej strony nigdy na to nie patrzyłam, a przecież masz 100% racji !

233

tyle że takie jest prawo klientki może powybrzydzać a na koniec nic nie kupić

234

to moze ty mi załatwisz jakieś tanie kolczyki swarowskiego - jak masz takie wtyki ....

235

wiesz to zależy jakie byś chciała bo ostatnio to do nas nie przyjeżdza przedstawiciel ale sama szefowa jeżdzi po towar.Jak byłyby u nas takie to czemu nie.Ja mam za 50%zniżką

Ostatnio edytowany przez Beata (2009-11-12 22:18:29)

236

oj, dziewczynki, jakie tu interesy widzę wczoraj były prowadzone smile

237

kolczyki - fajna sprawa ja to chciałam spróbować sama je zrobić bo mam książke jak można i co potrzeba i mam sklep z pierdołami różnymi do tego

238

a to wyjdzie taniej, te składniki jak tak patrzyłam też mają raczej wysokie ceny sad

239

a nawet nie mówcie, chyba bym wyszła z siebie jakbym miała takie rzeczy robić

240

czasem są takie sklepiki internetowe albo na mieście małe jak jablonexy - i tam tre akcesoria do biżuterii wcale nie są drogie (moja siostra swego czasu się w to bawiła), wiem, że można kupić też np. w empiku - no, ale wiadomo, że tam to cena będzie wyższa

241

ja nie wiem czy u mnie by znalazł, ale nigdy się nie interesowałam, czas się rozglądnąć

242

ja w pracy robie kolczyki właśnie mamy jabonexy części

243

zawsze można mieć potem przynajmniej coś oryginalnego i niepowtarzalnego

244

jak najbardziej, trzeba tylko trochę się na tym znać raczej smile

245

masz rację tyle że kupione w sklepie takię recznie robione kolczyki to są w dużo droższej cenie

246

najgorzej to zacząć potem to chyba już się uczy po prostu w praktyce. Mi to tak po głowie to chodzi, ale nie mogę się zabrać za to jakoś

247

Teraz coraz częściej dziewczyny się za to biorą...

248

i tylko przyklaskiwać, bo czasami wychodzą im prawdziwe cudeńka smile

249

ja to chyba się za to nie mogę zabrać, bo z ogromu możliwości jakie bym miała nie mogłabym się zdecydować co zrobić... wystarczy, że w sklepie z nadmiaru głupieję, to co by było gdybym miała nieograniczony wybór?? ... wink

250

Coś muszę wymyśleć co na gwiazdkę chcę, bo się mnie tata już wypytuje, a ja nie mam pomysłu.

[url=http://www.fotosik.pl][img]//images48.fotosik.pl/226/fd4f555850aef4b3med.jpg[/img][/url]

Może dla odmiany komplecik ze srebra?
Ale i złote kolczyki bym chciała, albo bransoletkę...