Odp: jaki nastrój macie dziś...?
mnie to zaskoczyło, a po prostu za plutonem odkryto jeszcze niemal identyczne trzy ciała i nazwano je karłami. a nie planetami
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mnie to zaskoczyło, a po prostu za plutonem odkryto jeszcze niemal identyczne trzy ciała i nazwano je karłami. a nie planetami
[quote=asiula83]mnie się ciągle zdaje, że dzisiaj mamy poniedziałek [/quote]
to tak jak i mi - i fajnie jest sobie uświadomić, że jutro juz piątek
bardzo przyjemna perspektywa
ja też uwielbiam piątek bo po piątku jeszcze sobota i niedziela
oj taaaak
a ja wyjątkowo nie mogę doczekać się piątku, bo jadę do chłopaka na cały weekend
wracam dopiero w poniedziałek wieczorem
to miłego spędzenia czasu życzę i czerpania przyjemności z każdej chwili
po zakupach więc pozytywny
też dziś byłam na zakupach
wróciłam z płaszczem, słownikiem hiszpańskim, rozmówkami włoskimi i hiszpańskimi oraz dwoma lakierami do paznokci
to takie zakupy wielohoryzontalne (jesli jest takie słowo )
zakupy poprawiają humor ale kiedy w portfelu zniknie cześć pieniedzy to smutno! A w sklepach człowiek durnieje
Kolejny fatalny dzień.....mała ma katar...muszę pobiegać po sklepach żeby na jutro coś kupić maluchom...no i jutro jedziemy....
[quote=emilia_s292]Kolejny fatalny dzień.....mała ma katar...muszę pobiegać po sklepach żeby na jutro coś kupić maluchom...no i jutro jedziemy....[/quote]
i widzisz, jeden dzień już minął
Tak teraz to już może z górki...
już 13 minął i to piątek teraz .... gorzej chyba byc nie moze
męcząco.... te pierniki mnie wykończyły
ja dziś wróciłam z dniowego pobytu u teściów i ku mojemu zaskoczeniu mam super humor
bo trzeba się pozytywnie nastawić, nawet jak nas coś "ciężkiego" czeka
Ja mam humor do d.......po tym wyjeżdzie .........zaraz jeszcze na urodziny.........także nie mam telefonu.....
[quote=angelcity89]też dziś byłam na zakupach
wróciłam z płaszczem, słownikiem hiszpańskim, rozmówkami włoskimi i hiszpańskimi oraz dwoma lakierami do paznokci [/quote]
Koniecznie zrób fotkę płaszcza i nam pokaż!
do d*****
Ząb mnie boli
wczoraj zrobiony przez dentystkę - boje sie, że nerw mi naruszyła i tak ciskam sie od wcozraj, jak sie xnieczulenie skończyło...
Jeszcze przyjmuje od 14stej...
brr ból zęba jest okropny.... nie znoszę tego!!! współczuję - trzymaj się!!
no i to tak "cmi" od wczoraj od 22.....niestety tabletki nie pomagają....
to chyba najgorszy ból, mam nadzieję, że przejdzie...
Współczuje z zębem....ja mam nawet dobry nastrój.....kupiłam małej rekawiczki (jakie teraz są wymyslne te rękawiczki to szok!).....poza tym to ciągle dorabiam dół do mojego golfika...
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź