Odp: Biżuteria
ja juz od 4 lat przy tym samym pracuje tyle że w innych miejscach więc się nazbierało troche tej bizuteri
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja juz od 4 lat przy tym samym pracuje tyle że w innych miejscach więc się nazbierało troche tej bizuteri
Nawet szefowa kazała codziennie żebym ubierała ze stoiska inną rzecz bo ponoć reklama jest lepsza
nie wątpię, ja to zawsze bzika dostaję jak chcę coś wybrać
tego jest tyle że wszystko chętnie by sie przymierzyło i dopiero cos kupiło
tak właśnie mam i niezdecydowanie mnie niejednokrotnie doprowadza do szału
uwierz mi ekspedientkę jeszcze bardziej
z tej strony nigdy na to nie patrzyłam, a przecież masz 100% racji !
tyle że takie jest prawo klientki może powybrzydzać a na koniec nic nie kupić
to moze ty mi załatwisz jakieś tanie kolczyki swarowskiego - jak masz takie wtyki ....
wiesz to zależy jakie byś chciała bo ostatnio to do nas nie przyjeżdza przedstawiciel ale sama szefowa jeżdzi po towar.Jak byłyby u nas takie to czemu nie.Ja mam za 50%zniżką
Ostatnio edytowany przez Beata (2009-11-12 22:18:29)
oj, dziewczynki, jakie tu interesy widzę wczoraj były prowadzone
kolczyki - fajna sprawa ja to chciałam spróbować sama je zrobić bo mam książke jak można i co potrzeba i mam sklep z pierdołami różnymi do tego
a to wyjdzie taniej, te składniki jak tak patrzyłam też mają raczej wysokie ceny
a nawet nie mówcie, chyba bym wyszła z siebie jakbym miała takie rzeczy robić
czasem są takie sklepiki internetowe albo na mieście małe jak jablonexy - i tam tre akcesoria do biżuterii wcale nie są drogie (moja siostra swego czasu się w to bawiła), wiem, że można kupić też np. w empiku - no, ale wiadomo, że tam to cena będzie wyższa
ja nie wiem czy u mnie by znalazł, ale nigdy się nie interesowałam, czas się rozglądnąć
ja w pracy robie kolczyki właśnie mamy jabonexy części
zawsze można mieć potem przynajmniej coś oryginalnego i niepowtarzalnego
jak najbardziej, trzeba tylko trochę się na tym znać raczej
masz rację tyle że kupione w sklepie takię recznie robione kolczyki to są w dużo droższej cenie
najgorzej to zacząć potem to chyba już się uczy po prostu w praktyce. Mi to tak po głowie to chodzi, ale nie mogę się zabrać za to jakoś
Teraz coraz częściej dziewczyny się za to biorą...
i tylko przyklaskiwać, bo czasami wychodzą im prawdziwe cudeńka
ja to chyba się za to nie mogę zabrać, bo z ogromu możliwości jakie bym miała nie mogłabym się zdecydować co zrobić... wystarczy, że w sklepie z nadmiaru głupieję, to co by było gdybym miała nieograniczony wybór?? ...
Coś muszę wymyśleć co na gwiazdkę chcę, bo się mnie tata już wypytuje, a ja nie mam pomysłu.
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images48.fotosik.pl/226/fd4f555850aef4b3med.jpg[/img][/url]
Może dla odmiany komplecik ze srebra?
Ale i złote kolczyki bym chciała, albo bransoletkę...
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź