Odp: Promocje na kosmetyki
W Hi Hybrid teraz przy 2 kolorkach matowy top gratis Ja już mam ;D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W Hi Hybrid teraz przy 2 kolorkach matowy top gratis Ja już mam ;D
w neo nail są promki -5%
Ciąg promocji jest teraz w Semilac przed Black Friday. Był tydzień na lakiery, potem kosmetyki do makijażu a teraz narzędzia i ozdoby do paznokci
> sani94 napisał/a:
> Ciąg promocji jest teraz w Semilac przed Black Friday. Był tydzień na lakiery, potem kosmetyki do makijażu a teraz narzędzia i ozdoby do paznokci
Czyli to odpowiedni czas na zakup holo xD dzięki za info
> jusiawarda napisał/a:
> > sani94 napisał/a:
> Ciąg promocji jest teraz w Semilac przed Black Friday. Był tydzień na lakiery, potem kosmetyki do makijażu a teraz narzędzia i ozdoby do paznokci
Czyli to odpowiedni czas na zakup holo xD dzięki za info
cieszę się że pomogłam
A ja nie zdążyłam kupić kosmetyków w Hebe Guzdrałam się i guzdrałam, wchodzę do koszyka zapłacić, a tam cena podskoczyła o 100 zł. Patrzę na zegar... 00:06. Koniec promocji Spóźniłam się o 6 minut.
> niechcemisie napisał/a:
> A ja nie zdążyłam kupić kosmetyków w Hebe Guzdrałam się i guzdrałam, wchodzę do koszyka zapłacić, a tam cena podskoczyła o 100 zł. Patrzę na zegar... 00:06. Koniec promocji Spóźniłam się o 6 minut.
O jacie współczuję, najbardziej boli jak tak minimalnie coś ucieknie Ja na szczęście na moją się załapałam Do zamówienia w Semilac za 100zł Semilike za grosik
W Rossmannie najczęściej widzę fajne promocje, właściwie do innych drogerii już nie chodzę.
Jeszcze taniej jest w sieci, można znaleźć np. produkty z krótszym terminem ważności dużo taniej niż w rossmannie
Cześć, od siebie polecam zobaczyć wyszukiwarki promocji - codziennie są setki przecen w kategorii "uroda"
Warto szukać promek w necie!
Ja często kupuję wielopaki - zawsze się przydają albo można dać coś na prezent...
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź