Odp: jaki nastrój macie dziś...?
ja mam dobry nastrój bo dziś niedziela!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja mam dobry nastrój bo dziś niedziela!
ja średni - od momentu gdy otworzyłam oczy głowa mnie boli
Ja znowu wiekszość nocy nie przespałam....
ja już gorszy... nie cierpię niedzieli wieczorem
nawet dobry.... ale jutro praca, ech...
nijaki, nie umiem określić...
a mi chce się spać a mała nie za bardzo spiąca....
Idę jutro rozejrzeć się za prezentami na roczek i dwa latka...
i nastrój padł...
dowiedziałam sie, że chcą zrobić sekcje zwłok Magdy - gdyż podejrzewają, że Ojciec i jego Panienka maczali w tej śmierci..
o matko! to straszne!
straszne - dla mnie hmm... nie do pomyslenia....
OD wczoraj "ryje" mi to banie....
[quote=malenka84]i nastrój padł...
dowiedziałam sie, że chcą zrobić sekcje zwłok Magdy - gdyż podejrzewają, że Ojciec i jego Panienka maczali w tej śmierci.. [/quote]
??
co?
koleżanka tylko ostanie 3 posty czyta by napisać coś???
Ostatnio edytowany przez malenka84 (2009-11-09 19:04:13)
nie ostatnie tylko od mojego ostatniego Twój Tekst zabrzmiał koszmarnie i niewiarygodnie jak z jakiegoś filmu i może dlatego nie załapałam...
Niestety bywa i tak.
Macocha (a raczej kobitka jej taty) i jej tata mieli dosyc różne wersje historii, na tyle rożne że Jej mama i Jej chlopak postanowili zrobic sekcje...
Czy wciąż pamiętasz o relaksie ? Zapraszam już w niedzielę.
GROTA SOLNA
KĄPIEL W DŹWIĘKU TYBETAŃSKICH DZWONÓW
ODPRĘŻENIE
OCZYSZCZENIE
RÓWNOWAGA
SPOKÓJ
INSPIRACJA
LEKKOŚĆ
SIŁA
ŚWIADOMOŚĆ
ZDROWIE
PROGRAM :
1.Kąpiel w dźwięku
2.Trening autogenny Schultza
3.Twórcza wizualizacja
MIEJSCE :
Grota solna w podziemiach basenu – specyficzny mikroklimat, korzystna ujemna jonizacja powietrza, minerały i mikroelementy (jod, potas, wapń, magnez, selen oraz wiele innych)
ZACZYNAMY :
NIEDZIELA DLA ZDROWIA : 1 seans godz.17
CHORZÓW, PL. POWSTAŃCÓW ŚLĄSKICH 1
Cena biletu : 35 zl
ZAPISY : 32 772 00 22 ; 723769632 [url=http://www.grota-solna.pl]www.grota-solna.pl[/url] , [url=http://www.jogarelaksu.pl]www.jogarelaksu.pl[/url]
[quote=malenka84]Niestety bywa i tak.
Macocha (a raczej kobitka jej taty) i jej tata mieli dosyc różne wersje historii, na tyle rożne że Jej mama i Jej chlopak postanowili zrobic sekcje...[/quote]
malenka84 przepraszam cię, ale serio nie zrozumiałam, że ty mówisz naprawdę. Taka historia jak z jakiegoś filmu czy serialu - w życiu raczej nie myśli się o takich sytuacjach... Nie wiem i nie wyobrażam sobie takich wydarzeń... sama śmierć czyjaś jest trudna, smutna, ciężka dla bliskich osób, a jeśli jescze są jakieś okoliczności dodatkowe - jak tutaj, to bliskie osoby tak naprawdę nie mogą na spokojnie pogodzić się z tą utratą, oswoić z tym ..... strasznie to przygnębiające...
dla mnie najlepszym sposobem na jesienna chandrę i taką szarugę i mgłę jest sauna, jacuzzi i basen, uwierzcie stawia na nogi!
[quote=a.filipowska][quote=malenka84]Niestety bywa i tak.
Macocha (a raczej kobitka jej taty) i jej tata mieli dosyc różne wersje historii, na tyle rożne że Jej mama i Jej chlopak postanowili zrobic sekcje...[/quote]
malenka84 przepraszam cię, ale serio nie zrozumiałam, że ty mówisz naprawdę. Taka historia jak z jakiegoś filmu czy serialu - w życiu raczej nie myśli się o takich sytuacjach... Nie wiem i nie wyobrażam sobie takich wydarzeń... sama śmierć czyjaś jest trudna, smutna, ciężka dla bliskich osób, a jeśli jescze są jakieś okoliczności dodatkowe - jak tutaj, to bliskie osoby tak naprawdę nie mogą na spokojnie pogodzić się z tą utratą, oswoić z tym ..... strasznie to przygnębiające...[/quote]
spoko, wyssałam sobie to z palca...
Boże co za ludzie..
a morderstwa to też z filmu są? bo na serio nikt nikogonie zabija...?
zazdroszcze ze żyjesz w świecie marzeń... ale chyba pora sie obudzic???
Ostatnio edytowany przez malenka84 (2009-11-10 11:47:59)
kurcze, no chyba pora,
choć póki nam się coś nie zdarzy lub naszym bliskim to raczej nikt o takich sytuacjach nie myśli, a potem są pytania dlaczego ja, dlaczego mi, za co, jak to możliwe - nie mam racji?
fatalny, musiałam uczyć się o planetach i ich księżycach, dzięki czemu dowiedziałam się, że Pluton nie jest już uznawany za planetę, a ponadto, ciągle mam problemy z dostaniem się do forum - albo mnie wyrzuca, albo mi błąd wyskakuje, albo wogóle blokuje mi stronę;
mi tez, strona jest przeciążona...
mnie się ciągle zdaje, że dzisiaj mamy poniedziałek
w miare pozytywny.
Fatalny...mała dostała katar...marudzi...a w sobotę jedziemy na imprezę rodzinną...nie lubię świąt pod względem tej jazdy...to męczące...jeden dzień tu,drugi tam.....
ja słyszałam o tym Plutonie jakiś czas temu... coś tam naukowcy wymyślili niedawno
a nastrój taki jak i pogoda... ble nie mogę się zebrać do pracy
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź