Odp: Co dziś dla siebie zrobiłaś??
ja narazie pranie zrobiłam i parzę sobie kawę
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja narazie pranie zrobiłam i parzę sobie kawę
A u mnie tak makabrycznie leje...że nic mi się nie chce
[quote=pinkmause]A u mnie tak makabrycznie leje...że nic mi się nie chce [/quote]
pewnie przeszło ode mnie, u mnie całą noc lało... teraz sucho, ale mgliście i ponuro jakoś....
A ja muszę po urzędach polatać, a jeszcze w piżamie siedzę, taki mam wsteczny bieg.
ide na siłkę...
a ja piję kawę, jem pierniczki i szykuję się na angielski...
ja zaraz wychodzę dziś mam pość zarezerwować bilety na premierę bo podobnie ma nie być kilka dni przed premierą '' Neew moon''
jak na razie to tylko kawę.....zaraz miałam zamiar iść na zakupy ale niestety pada okropnie deszcz i raczej nie wyjdę z małą...
ja w pracy, nie fajnie jest, pochmurnie, zimno, brrr
Załatwiłam sprawy i mam spokój. Strasznie się zdziwiłam, że mimo deszczu jest tak cieplusio.
szczęściara... ja dopiero po 18 z pracy wychodzę i potem to już mało dnia dla siebie mam
Taaaaaaaaa, ale jutro czeka mnie wywiadówka. A ja tak tego nie znoszę, bleeeeeeeeee. Włosy, paznokcie, makijaż - bo przecież rewia na kółkach
Kupiłam sobie rekawiczki fioletowe i pół kilo mandarynek....prawie wszystkie córka mi zjadła...
Oj ja też tak mam, sobie kupię, a mi zjedzą
[quote=emilia_s292]Kupiłam sobie rekawiczki fioletowe i pół kilo mandarynek....prawie wszystkie córka mi zjadła...[/quote]
rękawiczki też?
[quote=pinkmause]Oj ja też tak mam, sobie kupię, a mi zjedzą [/quote]
witajcie w klubie .... ale jak sie w sklepie pytam wziąść więcej- nie my tego nie bedzie jeść , a później .....
ja tak robię, ale na odwrót - jak mąż gotuje coś sobie i pyta czy chcę to nigdy nie chcę, a potem jak mi pachnie to mu skubnę raz czy dwa
bo smaku narobi, nawet jak człowiek nie jest głodny
i się podjada, chociaż mój mąż woli jak mu się poda gotowe
[quote=a.filipowska]ja tak robię, ale na odwrót - jak mąż gotuje coś sobie i pyta czy chcę to nigdy nie chcę, a potem jak mi pachnie to mu skubnę raz czy dwa [/quote]
haha skąd ja to znam!
mój to się dopytuje 10 razy na pewno ci nie zrobić? potem mi wyjesz... ja oczywiście się odgrażam a potem i tak mu podjadam
mój to już zawsze poprawkę na mnie bierze, żebym nie wiem co gadała...szczególnie wieczorem
mój też już zaczął robić więcej, szczególnie frytek wieczorem jak mu się po 23.00 zachce...
bo to bardzo dobra pora na frytki
O tej porze ostatnio - jesienią - dawno już śpię.
ja jak z pracy wracam to jestem padnięta i już już jak mam iść spać to tako koło 22 się rozbudzam... grrr....
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź