Odp: Kosmetyki które polecam :)
kiedyś babci mi mówiła, że żeby mieć ładne, jędrne usta należy np. przed wyjściem na imprezę zrobić im masaż szczoteczką do zębów, a potem posmarować miodem - działa
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kiedyś babci mi mówiła, że żeby mieć ładne, jędrne usta należy np. przed wyjściem na imprezę zrobić im masaż szczoteczką do zębów, a potem posmarować miodem - działa
Ja mam swoje jak żaba, to nie przetestuję..., ale ciekawe
[quote=pinkmause]Ja mam swoje jak żaba, to nie przetestuję..., ale ciekawe [/quote]
nie jak żaba tylko jak Angelina - od razu lepiej brzmi
Tak też i chciałam napisać, ale gdzie mi do niej; a nawiasem mówiąc to dla mnie ideał kobiety Fakt, usta mam równie ponętne, z tego dumna być mogę.
też słyszałam o tej szczoteczce - czasem stosuję, miodu też używam i w kuchni i w łazience
ja mam małe usta, a takie Angeliny mi się podobają
ja polecam serię SOPOT SPA firmy ZIAJA, szczególnie peeling enzymatyczny - to podstawa właściwej pielęgnacji!
nie znam, ale może zafascynowana ostatnio ziają poznam
też nie znam, niestety
[quote=a.filipowska]ja mam małe usta, a takie Angeliny mi się podobają [/quote]
ja mam takie usta jak Angelina w ogóle wiele osób mi mówi, że jestem do niej bardzo podobna
no to tylko Wam urody i ust pozazdrościć ....
Polki to jednak najpiękniejsze są
oczywiście, że TAK
szkoda tylko, że tak mało mogą z tą urodą zrobić, u nas tak trudno się przebić, czy wypromować...
trzeba być jak DODA albo jola Rutowicz .... to ja wolę być niesławna - ale być postrzegana za osobę , która ma równo pod sufitem
ale ja to tak równo to niestety nie mam i uroda też przemija i już...
eeeeeeeee tam
nie tam, tylko tu.........ale ja jestem optymistką i jakoś z tym żyję
a ja jestem podobna do (nie znam oczywiście nazwiska) ale ma na imię Rene i grała legalną blondynkę
wiele osób mi to mówi
a w szkole średniej jak miałam dluuugie wlosy mówili że jestem cała alice silverstone
a ja do Kominiarza tak mama mówi
no cóż, mama wie najlepiej
[img]//cm1.theinsider.com/media/0/42/45/reese-witherspoon.0.0.0x0.284x400.jpeg[/img]
Reese Witherspoon a nie żadna Rene ja to sie znam na aktorkach.. nie ma co
a ja sama do siebie mam wady i je akceptuje!
ja chyba do nikogo znanego nie jestem potrzebna...
sorry, podobna
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź