251

Odp: Co dziś dla siebie zrobiłaś??

ja narazie pranie zrobiłam i parzę sobie kawę big_smile

252

A u mnie tak makabrycznie leje...że nic mi się nie chce sad

253

[quote=pinkmause]A u mnie tak makabrycznie leje...że nic mi się nie chce sad[/quote]
pewnie przeszło ode mnie, u mnie całą noc lało... teraz sucho, ale mgliście i ponuro jakoś.... sad

254

A ja muszę po urzędach polatać, a jeszcze w piżamie siedzę, taki mam wsteczny bieg.

255

ide na siłkę...

256

a ja piję kawę, jem pierniczki i szykuję się na angielski...

257

ja zaraz wychodzę dziś mam pość zarezerwować bilety na premierę bo podobnie ma nie być kilka dni przed premierą '' Neew moon''

258

jak na razie to tylko kawę.....zaraz miałam zamiar iść na zakupy ale niestety pada okropnie deszcz i raczej nie wyjdę z małą...

259

ja w pracy, nie fajnie jest, pochmurnie, zimno, brrr

260

Załatwiłam sprawy i mam spokój. Strasznie się zdziwiłam, że mimo deszczu jest tak cieplusio. smile

261

szczęściara... ja dopiero po 18 z pracy wychodzę i potem to już mało dnia dla siebie mam sad

262

Taaaaaaaaa, ale jutro czeka mnie wywiadówka. sad A ja tak tego nie znoszę, bleeeeeeeeee. Włosy, paznokcie, makijaż - bo przecież rewia na kółkach sad

263

Kupiłam sobie rekawiczki fioletowe i pół kilo mandarynek....prawie wszystkie córka mi zjadła...

264

Oj ja też tak mam, sobie kupię, a mi zjedzą sad

265

[quote=emilia_s292]Kupiłam sobie rekawiczki fioletowe i pół kilo mandarynek....prawie wszystkie córka mi zjadła...[/quote]

rękawiczki też?

266

[quote=pinkmause]Oj ja też tak mam, sobie kupię, a mi zjedzą sad[/quote]

witajcie w klubie .... ale jak sie w sklepie pytam wziąść więcej- nie my tego nie bedzie jeść , a później .....

267

ja tak robię, ale na odwrót -  jak mąż gotuje coś sobie i pyta czy chcę to nigdy nie chcę, a potem jak mi pachnie to mu skubnę raz czy dwa big_smile

268

bo smaku narobi, nawet jak człowiek nie jest głodny smile

269

i się podjada, chociaż mój mąż woli jak mu się poda gotowe sad

270

[quote=a.filipowska]ja tak robię, ale na odwrót -  jak mąż gotuje coś sobie i pyta czy chcę to nigdy nie chcę, a potem jak mi pachnie to mu skubnę raz czy dwa big_smile[/quote]
haha skąd ja to znam!
mój to się dopytuje 10 razy na pewno ci nie zrobić? potem mi wyjesz... ja oczywiście się odgrażam a potem i tak mu podjadam big_smile

271

mój to już zawsze poprawkę na mnie bierze, żebym nie wiem co gadała...szczególnie wieczorem smile

272

mój też już zaczął robić więcej, szczególnie frytek wieczorem jak mu się po 23.00 zachce...

273

bo to bardzo dobra pora na frytki smile

274

O tej porze ostatnio - jesienią - dawno już śpię.

275

ja jak z pracy wracam to jestem padnięta i już już jak mam iść spać to tako koło 22 się rozbudzam... grrr....