226

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

ja mam dobry nastrój bo dziś niedziela!

227

ja średni - od momentu gdy otworzyłam oczy głowa mnie boli sad

228

Ja znowu wiekszość nocy nie przespałam....

229

ja już gorszy... nie cierpię niedzieli wieczorem sad

230

nawet dobry.... ale jutro praca, ech...

231

nijaki, nie umiem określić...

232

a mi chce się spać a mała nie za bardzo spiąca....
Idę jutro rozejrzeć się za prezentami na roczek i dwa latka...

233

i nastrój padł...

dowiedziałam sie, że chcą zrobić sekcje zwłok Magdy - gdyż podejrzewają, że Ojciec i jego Panienka maczali w tej śmierci.. neutral

234

o matko! to straszne!

235

straszne - dla mnie hmm... nie do pomyslenia....
OD wczoraj "ryje" mi to banie....

236

[quote=malenka84]i nastrój padł...

dowiedziałam sie, że chcą zrobić sekcje zwłok Magdy - gdyż podejrzewają, że Ojciec i jego Panienka maczali w tej śmierci.. neutral[/quote]

??

237

co?

koleżanka tylko ostanie 3 posty czyta by napisać coś???

Ostatnio edytowany przez malenka84 (2009-11-09 19:04:13)

238

nie ostatnie smile tylko od mojego ostatniego smile Twój Tekst zabrzmiał koszmarnie i niewiarygodnie jak z jakiegoś filmu i może dlatego nie załapałam...

239

Niestety bywa i tak.
Macocha (a raczej kobitka jej taty) i jej tata mieli dosyc różne wersje historii, na tyle rożne że Jej mama i Jej chlopak postanowili zrobic sekcje...

240

Czy wciąż pamiętasz o relaksie ? Zapraszam już w niedzielę.
GROTA SOLNA
KĄPIEL W DŹWIĘKU TYBETAŃSKICH DZWONÓW

ODPRĘŻENIE
OCZYSZCZENIE
RÓWNOWAGA
SPOKÓJ
INSPIRACJA
LEKKOŚĆ
SIŁA
ŚWIADOMOŚĆ
ZDROWIE

PROGRAM :

1.Kąpiel w dźwięku
2.Trening autogenny Schultza
3.Twórcza wizualizacja

MIEJSCE :

Grota solna w podziemiach basenu – specyficzny mikroklimat, korzystna ujemna jonizacja powietrza, minerały i mikroelementy (jod, potas, wapń, magnez, selen oraz wiele innych)

ZACZYNAMY :

NIEDZIELA DLA ZDROWIA : 1 seans godz.17

CHORZÓW, PL. POWSTAŃCÓW ŚLĄSKICH 1
            Cena biletu : 35 zl

ZAPISY : 32 772 00 22 ; 723769632 [url=http://www.grota-solna.pl]www.grota-solna.pl[/url] , [url=http://www.jogarelaksu.pl]www.jogarelaksu.pl[/url]

241

[quote=malenka84]Niestety bywa i tak.
Macocha (a raczej kobitka jej taty) i jej tata mieli dosyc różne wersje historii, na tyle rożne że Jej mama i Jej chlopak postanowili zrobic sekcje...[/quote]

malenka84 przepraszam cię, ale serio nie zrozumiałam, że ty mówisz naprawdę. Taka historia jak z jakiegoś filmu czy serialu - w życiu raczej nie myśli się o takich sytuacjach... Nie wiem i nie wyobrażam sobie takich wydarzeń... sama śmierć czyjaś jest trudna, smutna, ciężka dla bliskich osób, a jeśli jescze są jakieś okoliczności dodatkowe - jak tutaj, to bliskie osoby tak naprawdę nie mogą na spokojnie pogodzić się z tą utratą, oswoić z tym ..... strasznie to przygnębiające...

242

dla mnie najlepszym sposobem na jesienna chandrę i taką szarugę i mgłę jest sauna, jacuzzi i basen, uwierzcie stawia na nogi!

243

[quote=a.filipowska][quote=malenka84]Niestety bywa i tak.
Macocha (a raczej kobitka jej taty) i jej tata mieli dosyc różne wersje historii, na tyle rożne że Jej mama i Jej chlopak postanowili zrobic sekcje...[/quote]

malenka84 przepraszam cię, ale serio nie zrozumiałam, że ty mówisz naprawdę. Taka historia jak z jakiegoś filmu czy serialu - w życiu raczej nie myśli się o takich sytuacjach... Nie wiem i nie wyobrażam sobie takich wydarzeń... sama śmierć czyjaś jest trudna, smutna, ciężka dla bliskich osób, a jeśli jescze są jakieś okoliczności dodatkowe - jak tutaj, to bliskie osoby tak naprawdę nie mogą na spokojnie pogodzić się z tą utratą, oswoić z tym ..... strasznie to przygnębiające...[/quote]

spoko, wyssałam sobie to z palca...

Boże co za ludzie..

a morderstwa to też z filmu są? bo na serio nikt nikogonie zabija...?

zazdroszcze ze żyjesz w świecie marzeń... ale chyba pora sie obudzic???

Ostatnio edytowany przez malenka84 (2009-11-10 11:47:59)

244

kurcze, no chyba pora,
choć póki nam się coś nie zdarzy lub naszym bliskim to raczej nikt o takich sytuacjach nie myśli, a potem są pytania dlaczego ja, dlaczego mi, za co, jak to możliwe - nie mam racji?

245

fatalny, musiałam uczyć się o planetach i ich księżycach, dzięki czemu dowiedziałam się, że Pluton nie jest już uznawany za planetę, a ponadto, ciągle mam problemy z dostaniem się do forum - albo mnie wyrzuca, albo mi błąd wyskakuje, albo wogóle blokuje mi stronę; sad

246

mi tez, strona jest przeciążona...

247

mnie się ciągle zdaje, że dzisiaj mamy poniedziałek sad

248

w miare pozytywny.

249

Fatalny...mała dostała katar...marudzi...a w sobotę jedziemy na imprezę rodzinną...nie lubię świąt pod względem tej jazdy...to męczące...jeden dzień tu,drugi tam.....

250

ja słyszałam  o tym Plutonie jakiś czas temu... coś tam naukowcy wymyślili niedawno smile
a nastrój taki jak i pogoda... ble nie mogę się zebrać do pracy