Odp: Redaguj rubrykę MODA - wygrywaj kosmetyki
fioletowa Marta
nie sądzę żeby jakiś odrzucili, a jeśli by się tak stało to na pewno by Was o tym poinformowali...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 35 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
fioletowa Marta
nie sądzę żeby jakiś odrzucili, a jeśli by się tak stało to na pewno by Was o tym poinformowali...
Gratuluję Marta artykułu! Bardzo fajny!
Dziękuję, tym bardziej, że trudniej jest napisać o czymś czego się nie lubi i się z tego wytłumaczyć.
Gratuluję pozostałym, dzisiaj nasz dzień - artykuły forumowiczek
[quote=malenka84][quote=biedroneczka4]ciekawa jestem czyje dziś? pewnie mój odrzucony nie rozumiem czemu? bo wydaje mi sie że ciekawy! ale to moje domysły![/quote]
Nie boj sie ;P
Mj pewnie tyz odrzucili [/quote]
No to witaj w klubie!
[quote=biedroneczka4][quote=malenka84][quote=biedroneczka4]ciekawa jestem czyje dziś? pewnie mój odrzucony nie rozumiem czemu? bo wydaje mi sie że ciekawy! ale to moje domysły![/quote]
Nie boj sie ;P
Mj pewnie tyz odrzucili [/quote]
No to witaj w klubie![/quote]
no to piąteczka ;D
[quote=a.filipowska]
Widzę, że nie tylko mi się marzą takie filcowe cuda [/quote]
A pierścionki też Wam się takie podobają???
no no ten pierścioneczek jest cudny! Gratki!
pierścionek nie... tylko te korale kuleczki :-)
kolory - różne, w zależności od nastroju i stroju
a mi filcowe rzeczy sie nie podobają .... i jestem ciekawa, czy takie korale gryzą w szyją ...
A o tym nie pomyślałam, bo jak gryzą to je trzeba na sweter i już nie gryzą. OOOOOOO jak dzisiaj intelektem błyszczę...
he he he a jak ja lubię eksponować swój jeszcze młody dekolt i jędrna szyję ... jak ja nie chce na sweter nakładac
To eksponuj i sobie marznij, ja tam w zimie nie ryzykuję zapalenia wszystkiego i wybieram golfy. I nic mnie nie gryzie...
Ja też wolę golfy bo wolę nie marznąć i sie nie przeziębić.....Raczej wolę nie chorować....
Ale nie mam takich korali, chociaż już sobie upatrzyłam jedne...takie drobniutkie kuleczki.
tekst o fiolecie - strasznie mi się spodobał, mimo, że w mojej szafie fioletowy nie stanowi dziury
co do pierścionka - to jakby do tego był taki sam duży naszyjnik to ok, ale sam to chyba nie...
W tej pracowni jest wiele ciekawych wzorów. Sama oglądałam z przyjemnością...
Dziękuję za miłe słowa
pięęękne to cudeńko ! chyba sobie filc kupię i sama z takimi kwiatkami pokombinuję...
Też bym chciała, ale chyba prędzej to kaskę uzbieram...
Te kwiatki wyjątkowo ładne...
gustowny naszyjnik!
[url]http://urodaizdrowie.pl/staniki-do-zadan-specjalnych[/url]
Justyna M.
Gratki i idę doczytać...
Ja sobie zrobiłam na szydełku taki jakby długi naszyjnik - korale. Nie umiem tu wstawiać zdjęć, więc niestety nie pokażę.
[url]http://urodaizdrowie.pl/najmlodsza-projektantka-i-modelka[/url]
Roksana (Biedroneczka) i jej modelka w zielonej sukieneczce:)
ależ słodka...
ciesze sie że wam się podoba!
Gratuluję tekstu,oraz utalentowanej córeczki.
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 35 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź