Temat: Sztuczne kwiaty to dekoracji
Gdzie mogę kupić ładne, sztuczne kwiaty do dekoracji???
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gdzie mogę kupić ładne, sztuczne kwiaty do dekoracji???
Sama miałam ostatnio taki problem. Mianowicie chciałam sobie kupić eleganckie sztuczne kwiaty do sypialni, jednak ine mogłam znaleźć sklepu, w którym byłyby kwiaty, które idealnie imitują te prawdziwe ( w sypialni nie trzymam roślin, zdecydowanie wolę sztuczne ponieważ nie powodują u mnie alergii oraz kichania).
Jest to sklep, w którym możńa zamówić sztuczne kwiaty, które do złudzenia imitują te żywe.
Ostatnio edytowany przez Marylka20 (2017-08-31 06:40:43)
ja z dekoracji to zamawiam tylko te wszystkie rzeczy potrzebne na każdą fajną uroczystość. Serpentyny i balony, konfetii i wiele wiele więcej jest na https://godanparty.pl/ . Ostatnio też jak mój mały braciszek miał urodziny to zamawialiśmy na imprezę urodzinonwą tam wszystkie potrzebne dekoracje.
Jest duży wybór artykułów florystycznych i sztuczne kwiaty też widziałam. Wpadły mi w oko, bo wyglądały jak żywe Ceny też są w porządku, także polecam sprawdzić, może znajdziesz to co Cię interesuje.
Polecam rozeznać się w ofercie firmy www.erena.pl. Trudnią się w imporcie i sprzedaży sztucznych kwiatów. Mają bogatą i konkurencyjną cenowo ofertę. Warto skorzystać.
W Ikea kiedyś widziałam takie roślinki
Nie uznaję takich sztuczności, one są dobre na cmentarz
Jak takie kompozycje są nowe to nawet dobrze wyglądają, problem jest po jakimś czasie jak blakną od słońca i przykurzą się
O tak, jak już wypłowieje kolor, to zaczynają wyglądać odpychająco.
W ogóle jeśli wykonane są bez dbałości o szczegóły, mało starannie, i kiedy widać z daleka, że są sztuczne, to wyglądają kiczowato. To już troszkę taki relikt PRL-u.
Ja lubię sztuczne storczyki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź