Odp: jaki nastrój macie dziś...?
A ja co roku inaczej...w tamtym roku miałam niebiesko-srebrną,a u małej czerwoną....pomyślałam,że brąz będzie ciekawie wyglądał...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A ja co roku inaczej...w tamtym roku miałam niebiesko-srebrną,a u małej czerwoną....pomyślałam,że brąz będzie ciekawie wyglądał...
a ja jeszcze nie wiem na jakie kolory ubiorę choinkę
może na złoto-czerwono
A ja raz ubrałam na srebrno...fajnie wyglądało....a może na fioletowo....
Ja widziałam w gazecie choinkę ubraną w ozdoby słomiane i takie plecionki jasne, nie wiem jak to nazwać. Super to wyglądało...
Jak byłam mała to pamiętam,że dużo robiliśmy ozdób ze słomy...
jak byłam mała wieszałam cukierki i własnoręczne ozdoby
Cukierki to też obowiązkowo...i obecnie tez wieszamy z małą cukierki i plastry pomarańczy i cytryny ususzone...
A ja takich słomianych nigdy nie miałam, a to bardzo ciekawy trend...
Fajnie to wygląda....i proste do zrobienia
Ja nie wyspana bo oglądałam rozdanie nagrod MTV w Berlinie i mam mieszane uczucia , ale najważniejsze że ''Green Day ''ma nagrodę!
a ja wracam do domku na weekend i zobaczę się z moim chłopakiem
a teraz szukam przepisu na jakieś ciasto
może szarlotka? teraz jabłek pełno można z bezą zapiekaną na wierzchu , wiesz ucierasz białka cukier i kisiel kolorowy i na jabłuszka dodajesz i zapiekasz
Mniammmmmmmmm. Szarlotka. Jabłuszka i cynamon, boskie.
tak ja szarlotkę robie na wiele sposobów i wszystkim smakuję! Bez przepisu robię na oko bo już tyle razy robiłam że nie potrzebuję kartki papieru
a zapachy roznoszą się wtedy na całą klatke schodową! cynamon daje taki aromat!
[quote=biedroneczka4]tak ja szarlotkę robie na wiele sposobów i wszystkim smakuję! Bez przepisu robię na oko bo już tyle razy robiłam że nie potrzebuję kartki papieru[/quote]
Ja to samo, ale dziś chyba upiekę placek z tymi śliwkami - zresztą dodaję też cynamon. jest super.
Może wystarczy na jutro?
Narobiłyście mi ochoty na ciasto....
Ja do śliwek dodaję goździki, a że nie mogę u siebie dostać mielonych to wsadzam do młynka i sama je sobie przerabiam.
gratuluje ci pinkmause wygranej na kobietach.pl i czy dostałaś już kosmetyki? bo ja mam natomiast wygrane do włosów i jeszcze ich nie ma!
[quote=pinkmause]Ja do śliwek dodaję goździki, a że nie mogę u siebie dostać mielonych to wsadzam do młynka i sama je sobie przerabiam. [/quote]
Też tak robię. Jest lepszy aromat.
prztygnębiony...
Jutro na pogrzeb koleżanki idę...
tak mi przykro...
[quote=malenka84]prztygnębiony...
Jutro na pogrzeb koleżanki idę...[/quote]
przykro nam wszystkim trzymaj sie!
Dzisiaj mam bardzo dobry nastrój....aż tak dobry że na wieczór planuję pizze i piwko!
A ja siedzę przy herbatce z cytryną...
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź