Odp: Co dziś dla siebie zrobiłaś??
Dzięki. A jeszcze zapytam ile one tam mają się grzać?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzięki. A jeszcze zapytam ile one tam mają się grzać?
Najlepiej jest najpierw mięso podsmażyć na patelni a potem na pół godzinki....albo można zapanierowac i usmażyc na patelni
Pycha, to ja na sobotę sobie takie coś spróbuję zrobić...
Ja sobie dzisiaj kupiłam na allegro sobie rękawiczki a także w Carfurze za 8 zł takie rękawiczki bezpalcowe, zobaczcie:
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=594a5b30a61cc0f6][img]//images46.fotosik.pl/222/594a5b30a61cc0f6m.jpg[/img][/url]
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=2c6910b544a3e852][img]//images38.fotosik.pl/219/2c6910b544a3e852m.jpg[/img][/url]
Fajne te bezpalcowe!
Ja kupiłam sobie Kinder Delice i zjadłam
Niestety nie mój kolor. Ale fason tak...
jestem u mojego - ciekawe co On dla mnie dziś zrobi
[quote=Kolorowapani][url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=2c6910b544a3e852][img]//images38.fotosik.pl/219/2c6910b544a3e852m.jpg[/img][/url][/quote]
przecież w takich paluszki marzną... czyż nie?
na razie nie marzną, ponieważ nie ma u mnie mrozu w Katowicach jeszcze...ogólnie jestem bardzo zadowolona, było mi bardzo cieplutko w ręcę, nawet mimo tego, że nie było zakrytych paluchów
ja nigdy się na takie nie zdecydowałam, bo uważałam, że palce marzną
nakładam 2 pary i już...
ja lubię takie z odkrytymi palcami, bo wygodniej w nich, a na wierzch bezpalczaste albo takei z nakładką na same palce, są takie: dwa w jednym
[quote=pinkmause]nakładam 2 pary i już...[/quote]
jak byłam mała, to zakładałam nawet 3pary rękawiczek kiedy szłam na kulig lub lepić bałwana
A mnie zostało z dzieciństwa. Nakładam np. czarne z palcami a na to wielokolorowe w paseczki bez palców...
mi pewnie też by tak zostało gdybym nie zaczęła nosić skórzanych rękawiczek
Mnie skóra odstraszyła chłodem. Czasem jeszcze jesienią na zamszowe się skuszę, ale zdecydowanie wolę włóczkowe bo wybór kolorystyczny lepszy...i bardziej naciągliwe na moje tipsiaki.
ja skórzane mam zielone, bardzo ładne
zimą w nich marznę...
ja mam obszyte od środa misiem i mam bardzo ciepło w łapki
piję kawę! i zaraz wychodzę bo musze coś kupić na prezent dla byłej teściowej to moja przyjaciółka i mamy wspaniały kontakt!
dodam że ma urodziny!
A ja jeszcze nic nie zrobiłam oprócz paskudnej rozpuszczalnej kawy. Normalna i pyszna dostała nóg...
[quote=biedroneczka4]piję kawę! i zaraz wychodzę bo musze coś kupić na prezent dla byłej teściowej to moja przyjaciółka i mamy wspaniały kontakt![/quote]
Gratuluję takich relacji.
Ja nie narzekam na moja teściową. Jutro przyjeżdża.
A teraz robię powidła śliwkowe. Znalazłam przemarznięte śliwki na drzewie. Cały dom pachnie.
uwielbiam zapach gotujących sie powideł!
Podziwiam, ja mam lenia totalnego i nic mi się nie chce.
A za oknem nieśmiało wygląda słoneczko.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź