201

Odp: Co dziś dla siebie zrobiłaś??

Dzięki. A jeszcze zapytam ile one tam mają się grzać?

202

Najlepiej jest najpierw mięso podsmażyć na patelni a potem na pół godzinki....albo można zapanierowac i usmażyc na patelni

203

Pycha, to ja na sobotę sobie takie coś spróbuję zrobić...

204

Ja  sobie dzisiaj kupiłam na allegro sobie rękawiczki a także w Carfurze za 8 zł takie rękawiczki bezpalcowe, zobaczcie:
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=594a5b30a61cc0f6][img]//images46.fotosik.pl/222/594a5b30a61cc0f6m.jpg[/img][/url]

205

[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=2c6910b544a3e852][img]//images38.fotosik.pl/219/2c6910b544a3e852m.jpg[/img][/url]

206

Fajne te bezpalcowe!
Ja kupiłam sobie Kinder Delice i zjadłam big_smile

207

Niestety nie mój kolor. Ale fason tak... smile

208

jestem u mojego - ciekawe co On dla mnie dziś zrobi tongue

209

[quote=Kolorowapani][url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=2c6910b544a3e852][img]//images38.fotosik.pl/219/2c6910b544a3e852m.jpg[/img][/url][/quote]

przecież w takich paluszki marzną... czyż nie?

210

na razie nie marzną, ponieważ nie ma u mnie mrozu w Katowicach jeszcze...ogólnie jestem bardzo zadowolona, było mi bardzo cieplutko w ręcę, nawet mimo tego, że nie było zakrytych paluchów

211

ja nigdy się na takie nie zdecydowałam, bo uważałam, że palce marzną wink

212

nakładam 2 pary i już...

213

ja lubię takie z odkrytymi palcami, bo wygodniej w nich, a na wierzch bezpalczaste albo takei z nakładką na same palce, są takie: dwa w jednym smile

214

[quote=pinkmause]nakładam 2 pary i już...[/quote]

jak byłam mała, to zakładałam nawet 3pary rękawiczek kiedy szłam na kulig lub lepić bałwana tongue

215

A mnie zostało z dzieciństwa. Nakładam np. czarne z palcami a na to wielokolorowe w paseczki bez palców...

216

mi pewnie też by tak zostało gdybym nie zaczęła nosić skórzanych rękawiczek wink

217

Mnie skóra odstraszyła chłodem. Czasem jeszcze jesienią na zamszowe się skuszę, ale zdecydowanie wolę włóczkowe bo wybór kolorystyczny lepszy...i bardziej naciągliwe na moje tipsiaki.

218

ja skórzane mam zielone, bardzo ładne smile
zimą w nich marznę...

219

ja mam obszyte od środa misiem i mam bardzo ciepło w łapki smile

220

piję kawę! i zaraz wychodzę bo musze coś kupić na prezent dla byłej teściowej to moja przyjaciółka i mamy wspaniały kontakt!

221

dodam że ma urodziny!

222

A ja jeszcze nic nie zrobiłam oprócz paskudnej rozpuszczalnej kawy. Normalna i pyszna dostała nóg...

223

[quote=biedroneczka4]piję kawę! i zaraz wychodzę bo musze coś kupić na prezent dla byłej teściowej to moja przyjaciółka i mamy wspaniały kontakt![/quote]
Gratuluję takich relacji.
Ja nie narzekam na moja teściową. Jutro przyjeżdża.

A teraz robię powidła śliwkowe. Znalazłam przemarznięte śliwki na drzewie. Cały dom pachnie.

224

uwielbiam zapach gotujących sie powideł!

225

Podziwiam, ja mam lenia totalnego i nic mi się nie chce.
A za oknem nieśmiało wygląda słoneczko.