Odp: Co kupiłybyście w prezencie samej sobie, jeśli mogłybyście?
Dobrą książkę ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
urodaizdrowie.pl FORUM » Ploteczki i inne :) » Co kupiłybyście w prezencie samej sobie, jeśli mogłybyście?
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dobrą książkę ![]()
Nieduże mieszkanko w Rzeszowie
<3
Modne kurtki są teraz wszędzie
Beeni, ten zegarek jest kapitalny!
Na liście moich zakupów jest w tej chwili torba:
A gdybym naprawdę mogła, to dorzuciłabym ze 3-4 pary obuwia kontraktowego, ale to powyżej moich możliwości finansowych na razie
Pewnie kupię jedną ![]()
oo kurde, ja to bym sobie chyba kupił jakiś mega zestaw surviivalowy, sporo gadżetów widzialem na avans.pl, ooo nie da się policzyć ile by mi się przydało na wypady z chłopakami
byłbym szefem wszystkich szefów wtedy xD
Jakąś piękną biżuterię z dobrym zapięciem, ładną torbę, ulubiony poradnik o urodzie, coś niezdrowego, czekoladę Milkę mleczną lub łaciatą... Karnet na siłownie.
Karnet na spalanie Milki?
Jak ja dawno nie jadłam czekolady... za to wsuwam ciastka na okrągło. A tyłek rośnie.
Może ktoś powinien mi kupić karnet na siłownię... bo sama sobie nie kupię.
Ciastka potrafią mieć więcej tłuszczu niż czekolada, i to tego z margaryny najgorszego rodzaju... Odradzam ich jedzenie, chyba że są pieczone w domu
Kupiłabym sobie najchętniej nowy notebook, mój obecny całkiem mi się sypie...przeglądałam sobie troszkę na stronie vo tam mają fajnego ale na mój wybrany notebook jeszcze mnie nie stać... a wiecie, że fachowo na laptop powinno się właśnie mówić notebook? a już mało kto używa tej nazwy.
może jakiegoś ciucha albo zafundowałabym sobie jakiś zabieg u kosmetyczki.
[quote=Cottonina]Ciastka potrafią mieć więcej tłuszczu niż czekolada, i to tego z margaryny najgorszego rodzaju... Odradzam ich jedzenie, chyba że są pieczone w domu[/quote]
Tu masz rację, ale w domu też robię na utwardzonym tłuszczu, czyli najgorszego rodzaju.
Sama sobie kupiłabym nowy smartfon, taki z 4 GB RAM. Ten przestaje mi się ładować
RAM-u ma 2GB, a to dziś za mało. To było wystarczające dwa lata temu.
Serio? Ja sobie był kupiła nowy telefon, na który obecnie szkoda mi pieniędzy.
A ja urządzenie do fotodepilacji...
Kupiłabym sobie wszystkie te świetne rzeczy do domu, które szalenie mi się podobają, ale wiadomo, zawsze są pilniejsze wydatki...
O tak, np steamer do prasowania albo odkurzacz pionowy ![]()
Też kupiłabym sobie smartfona, bo obecny to jakiś grat i mało która aplikacja chce się na nim odpalić
Marzy mi się takie Lenovo k6 note Ale chyba przestanę czekać na nagły zastrzyk gotówki i po prostu wezmę go na abonament.
Chyba też będę musiała kupić nowy telefon... Albo nauczyć się cierpliwości...
Voucher do spa:) Potrzebuję odpoczynku...
Mam takie marzenie, kupić sobie wysepkę, nawet małą, gdzie będę mogła zaszyć się z dala od cywilizacji i porządnie odpocząć:) Ale żeby nikt mi nie przeszkadzał na niej...
Zaffa, wielkie masz marzenia ![]()
Mi się marzy kawałek ziemi w Bieszczadach. Taki z lasem i strumieniem, na wzniesieniu z pięknymi widokami. Znam nawet takie miejsce, ale jest poza zakresem moich możliwości finansowych.
Kupiłabym sobie kampera:)
Saunę na podczerwień bo uwielbiam z niej korzystać!
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź