Temat: Jaka cera jest najgorsza
wątek do luźnych pogaduszek jakiej cery zdecydowanie nie chciałybyście mieć? która jest wg was najgorsza? moim zdaniem cera sucha.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wątek do luźnych pogaduszek jakiej cery zdecydowanie nie chciałybyście mieć? która jest wg was najgorsza? moim zdaniem cera sucha.
Mieszanej ze skłonnością do trądziku... Bo nigdy nie wiadomo, co na niej wyskoczy..
Sucha cera wcale nie jest tak skomplikowana. Jest mnóstwo kosmetyków do jej pielęgnacji Natomiast zgadzam się, ż bardzo uciążliwa jest cera trądzikowa...
Dla mnie cera z trądzikiem. Mam suchą i to pikuś, doprowadziłam ją do takiego stanu, że właściwie nigdy nie jest przesuszona ani ściągnięta. Wystarczy po prostu o nią dbać i efekty się pojawiają. Z trądzikiem natomiast jest różnie, bo nie wystarczy dbać o skórę, by była ładna.
Moim zdaniem najbardziej uciążliwa jest cera mieszana/tłusta z niedoskonałościami a do tego z tendencją do przesuszania się- i weź tu takiej dogódź...
Trądzikowa... To jest największy koszmar, bo nie tylko źle wygląda, ale i boli...:/
Mi sie też wydaje, że jakaś mieszana z niedoskonałościami, czy tez trądzikowa to najgorsza wersja do pielegnacji. Z suchą jest chyba łatwiej
Z suchą jest łatwiej jeśli ktoś sobie nie utrudnia bo moja znajoma dla przykładu, mając cerę bardzo suchą, używała kosmetyków do cery mieszanej i to takich, które nawet dla mnie były zbyt agresywne, a do tego sporadycznie smarowała twarz kremem więc nic dziwnego że nie mogła sobie poradzić z problemem.
Tak czasem sami sobie robimy dodatkowe problemy przez brak czasu, lenistwo, albo niewłaściwą pielęgnację.
To fakt, u mnie czasem coś wyskoczy bo nie chciało mi się zbyt dokładnie zmyć makijażu wieczorem...
Ja to obiecuję sobie że zacznę robić maseczki dwa razy w tygodniu i zawsze mówię że zaczynam od kolejnego tygodnia;/ Kurczę, tak mnie denerwuje moja mieszana cera...
Joanna, ja nawet mam kilka maseczek w szafce w łazience i też sobie mówie tak samo jak Ty. I jakos ciagle mi nie wychodzi :-(
Dziewczyny,a czy jeżeli mam cerę tłustą to mogę stosować podkład z ?
Podkłady rimmel nie maja zbyt dobrych składów, chyba, że się tym nie przejmujesz. Mnie one zapychają.
Trądzikowa cera jest najgorsza, bo nigdy nie wiadomo jaka niespodzianka na niej się pojawi... Ja miałam trądzik w liceum i przeżyłam koszmar...
Dla mnie najgorsze są cery wrażliwe
Mieszana, ciągle są jakieś wypryski ....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź