Odp: Zwierzątka domowe
Nie mam teraz warunków na powiększenie rodziny Ale jak wszystko się ustabilizuje to z pewnością jeszcze jednego kociaka przygarnę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie mam teraz warunków na powiększenie rodziny Ale jak wszystko się ustabilizuje to z pewnością jeszcze jednego kociaka przygarnę.
jak mawiał pewien polityk, jeśli masz jedno dziecko, to możesz mieć dwoje. Jeśli masz dwoje, to możesz mieć troje itd. To samo dotyczy kotów;)
Oj, tak, ja pewnie skończę z kilkoma kotami
Uważaj, bo zwierzaki mnożą się szybko:)
Chciałbym zwierzątko, które lubi się przytulać... nie chciałabym nosić na ubraniach jego sierści.
Chciałabym psa i kota ze schroniska... jestem na razie zbyt leniwa, żeby regularnie wyprowadzać zwierzaki.
Odwieczne dylematy, więc jestem sama. Jest w domu przygarnięty kot, ale to mały gbur jest Ja jestem dla niego jedynie odźwierną, niczym więcej
a polecicie dobrego weterynarza z Łodzi? Mój pies staruszek jest w coraz gorszej formie a mój weterynarz nie jest moim zdaniem najlepszy...
kocham kotki, ale bliższe mi są jednak psiaki ;p
A u mnie są teraz tylko rybki:)
Mam kota i psa - tolerują się i nawet czasem bawią ☺
A który był pierwszy w domu? I oba masz od maleńkości?
Nie, kotek trafił do mnie jak miał 3 m-ce, a pies 2 lata, pies był pierwszy u mnie w domu, ale pochodził z domu, gdzie też były koty...
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź